Home TOP NEWS Τους κρατά συγκεντρωμένους ο Κάρβερ

Τους κρατά συγκεντρωμένους ο Κάρβερ

proponisi (57)


“Το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο ματς. Αυτό της Πέμπτης θα είναι δύσκολο και αυτό σκεφτόμαστε, όχι πόσο μακριά θα πάμε. Δεν μπορούμε να πάμε στο γήπεδο σκεπτόμενοι πως έχουμε εύκολο έργο. Πρέπει να κερδίζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό.”

Τα πιο πάνω ήταν τα λόγια του Τζον Κάρβερ όταν ρωτήθηκε πόσο μακριά θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Ευρώπη. Ο Άγγλος τεχνικός προφανώς δεν τρελάθηκε, ούτε φοβάται την Μπάναντς. Κρατάει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, έτσι ώστε να μπουν στο γήπεδο, να κάνουν το καθήκον τους και να μην δώσουν δικαιώματα για όνειρα. Είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να κερδίζει και για να το πετύχει πρέπει να έχει το μάτι της απευθείας στο στόχο.

Σε αυτό το τελευταίο πάντως θα σταθούμε λίγο περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη πάντα να κερδίζει και το είπαν τόσο ο Νταμπίζας (που επανέλαβε πως το DNA μας είναι εκεί) όσο και ο Κάρβερ. Η περίοδος των εκπτώσεων έχει παρέλθει, από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να δουλεύει πιο επαγγελματικά και αν θέτει υψηλούς στόχους. Ασφαλώς δεν μπορεί κανείς να κερδίζει όλα τα ματς σε όλη τη σαιζόν, αλλά απαγορεύεται να σκεφτούμε έστω και για ένα δευτερόλεπτο πως “είναι ΟΚ αν χάσω”. Όχι δεν είναι ΟΚ, κάθε απώλεια πρέπει να μας πειράζει σε όλο το κορμί μας. Συγκεντρωμένα πάντα στο επόμενο παιχνίδι λοιπόν, να κερδίσουμε και να δούμε το επόμενο.