Home TOP NEWS Ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με το Σοϊλέδη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με το Σοϊλέδη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Soiledis-aek


Την καταρχήν συμφωνία με τον Άρη Σοϊλεδη ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή όταν ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις διαδικαστικές εξετάσεις. Αυτό αναμένεται τις επόμενες ώρες, αφού ο παίκτης είναι καθ’ οδόν προς την Κύπρο.

Η ανακοίνωση: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο Ελλαδίτη αριστερό ακραίο αμυντικό, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στην αντρική ομάδα έπαιξε μόνο 4 παιχνίδια και ακολούθως έφυγε δανεικός για ΌΦΗ και Λεβαδιακό. Οι πραγματικά γεμάτες χρονιές του ήρθαν στη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου και αποτέλεσαν διαβατήριο για να πάει ξανά σε μεγάλη ομάδα. Το 2014 υπέγραψε στην ΑΕΚ στο ρόστερ της οποίας ήταν μέχρι πριν 1 εβδομάδα. Με την ΑΕΚ είχε φέτος 12 συμμετοχές ως βασικός. Ο 25χρονος είναι διεθνείς με όλες τις μικρές Εθνικές της Ελλάδας. Έχει ύψος 1.81.