Home TOP NEWS Ενωμένοι στο γήπεδο

Ενωμένοι στο γήπεδο

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις χθεσινές συναντήσεις που είχε η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρώτα με το συνδυασμό Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά με τη ΘΥΡΑ 9. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκε κοινό έδαφος για να συνεχίσει η συζήτηση για τους τρόπους που θα βοηθήσουν όλοι για το μεγαλείο του συλλόγου και με το πέρας της δεύτερης, ήρθε και ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 9. Η χθεσινή μέρα, αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα προς την ενότητα.

Πάμε ΓΣΠ ενωμένοι. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το πράξαμε. Πρέπει προφανώς να το εκμεταλλευτούμε όχι μόνο σήμερα αλλά γενικότερα. Να παραμείνει ανοικτό το κανάλι επικοινωνίας, να βρει η ομάδα την ηρεμία της, να γίνουν αυτά που πρέπει όσον αφορά τα μέλη και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και επιτέλους να δώσουμε τη σωστή έμφαση στο αγωνιστικό! Στο τέλος της ημέρας πρέπει να επιστρέψουμε στους τίτλους και χωρίς ηρεμία δεν πρόκειται να γίνει αυτό!

Χθες μπήκαν οι βάσεις, με τον καιρό πρέπει να χτιστούν και οι συνθήκες για να επιστρέψουμε στη κορυφή της Κύπρου και να κάνουμε το έξτρα βήμα στην Ευρώπη. Σήμερα πάμε γήπεδο ενωμένοι και έτσι πρέπει να είμαστε ως το τέλος.