Home TOP NEWS Ανακοίνωσε Μπρούνο Νασιμέντο η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε Μπρούνο Νασιμέντο η ΟΜΟΝΟΙΑ

Nascimento-Tondela (1)


Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες για μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τη Μπάναντς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Μπρούνο Νασιμέντο. Ο Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της Τοντέλα βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα παρακολουθήσει σήμερα τον αγώνα της ομάδας μας.

13616182_10156911740165467_41452123_oΑπό το πρωί στην Κύπρο

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ήταν από νωρίς σήμερα το πρωί στο νησί μας και είχε επαφές με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, πριν πέσουν οι υπογραφές. Ο Νασιμέντο αναμένεται να δει και τον αγώνα σε λίγο της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος ανήκε στη Γερμανική, FC Koln και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην α΄ κατηγορία Πορτογαλίας.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.»

Nascimento-Tondela (2)

Το 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Πορτογαλική Εστορίλ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφική για την Κολωνία, αφού προηγουμένως έπαιξε στην ομάδα ως δανεικός. Έπειτα επέστρεψε στην Εστορίλ με τη μορφή δανεισμού, ενώ την περσινή περίοδο ήταν βασικό μέλος στην μάχη της Τοντέλα για παραμονή στην 1η κατηγορία, βοηθώντας την να τα καταφέρει, παίζοντας σε 26 παιχνίδια.

Δείτε βίντεο με το νέο απόκτημα της ομάδας μας: