Home TOP NEWS Η νύχτα του Ονησίφορου

Η νύχτα του Ονησίφορου

uel-omonoia-banants (190)


Για το επόμενο διάστημα, οι περισσότεροι θα θυμόμαστε το ψεσινό ματς γιατί κινδυνέψαμε κι ας κερδίσαμε τελικά με το ευρύ 4-1. Εκτός από αγχωτική όμως η βραδιά, είχε και ένα μεγάλο πρωταγωνιστή ο οποίος έκανε στο τέλος της διαφορά. Ο λόγος φυσικά για τον Ονησίφορο που ήρθε από το πάγκο για να κλέψει τη παράσταση και ήταν κυριολεκτικά ο άνθρωπος που έφερε τα πάνω κάτω.

Μέσα σε 20 περίπου λεπτά ο Ρουσιάς πέτυχε δυο γκολ και έδωσε μια ασσίστ για το τρίτο. Ήταν γενικώς η βραδιά του και φαινόταν από τον τρόπο που κινείτο μες το γήπεδο. Λέγαμε πάντα πως χρειάζεται να προσεγγίσει τα παιχνίδια με αυτοπεποίθηση γιατί την εκτελεστική δεινότητα τη διαθέτει. Χθες μας φάνηκε πιο αποφασισμένος από ποτέ άλλοτε και οι πρώτοι που το ένιωσαν ήταν οι αμυντικοί του αντιπάλου.

Το στοίχημα για το Ρουσιά είναι γνωστό: συνέχεια και συνέπεια. Όπως έκανε χθες τη διαφορά με τα γκολ του, πρέπει να την κάνει κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στο γήπεδο, είτε σαν βασικός είτε σαν αλλαγή. Στα γκολ που έβαλε επί της Μπάναντς πρέπει να κτίσει και να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι να πετύχει τους στόχους του.