Home TOP NEWS Ντεμπούτο ο Φάνος, ανέβασμα ο Γεράσιμος

Ντεμπούτο ο Φάνος, ανέβασμα ο Γεράσιμος

uel-omonoia-banants-filaktou (158)


Με κυπριακό άξονα αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Λίγο μετά το άνοιγμα του σκορ από τη Μπάναντς, ο Κάρβερ πέρασε στο παιχνίδι το Φάνο Κατελάρη πλάι στον Γεράσιμο Φυλακτού. Ήταν το ντεμπούτο του Φάνου, δίπλα στο Γεράσιμο που ήταν βασικός και στην Αρμενία. Οι δυο τους είχαν σημαντική συνεισφορά στην ανατροπή και εν τέλει την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ξεκινώντας από τον Γεράσιμο που ήταν βασικός, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πιθανότατα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είχε σταθερά καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Κρατούσε μπάλα, μοίραζε παιχνίδι, προσπάθησε και κάποιες φορές να επιτεθεί κάθετα κουβαλώντας τη μπάλα. Γενικώς αυτό που κρατάμε είναι την αυτοπεποίθηση που έδειξε αφού ειδικά στο χώρο που αγωνίζεται είναι παραπάνω από αναγκαία.

Μπόλικη διαθέτει και ο Φάνος Κατελάρης που μπήκε αλλαγή αντί του Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος δεν ήταν σε καλή μέρα, ήταν και κουρασμένος με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει όσο θα ήθελε και όσο περιμένουμε. Ο Φάνος έβαλε την ηρεμία και τη δύναμη που χρειαζόταν ο άξονας μας, πάλεψε κάθε φάση που μπορούσε και γενικά δικαίωσε το Κάρβερ που τον επέλεξε ενώ τα πράγματα ήταν κρίσιμα.