Home TOP NEWS Μαθημένη στις καυτές έδρες

Μαθημένη στις καυτές έδρες

teddy-stadium


Θα έχετε σίγουρα διαβάσει για την έδρα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Το μεγαλοπρεπές Teddy Stadium χωρητικότητας 34.000 θεατών είναι όντως μια δυνατή έδρα, ενώ οι Ισραηλινοί φίλαθλοι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. Οι πρώτες εκτιμήσεις των μέσων της γειτονικής χώρας βέβαια λένε πως οι οπαδοί της Μπεϊτάρ δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 15.000, δεν παύει όμως να είναι πολύς κόσμος που όπως εμείς όταν παίζουμε σπίτι μας, θα προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη.

Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη να παίζει σε δύσκολες έδρες, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Πέρσι τέτοια εποχή για παράδειγμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε όρθια στο Bialystok City Stadium και θα μπορούσε μάλιστα να έφευγε και με το διπλό. Σε ατομικό επίπεδο, οι Κλέιτον, Σοϊλέδης, Ντάρμπισαϊαρ, Παντελιάδης έχουν πάει σαν φιλοξενούμενοι σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Λεωφόρο, ΟΑΚΑ, οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ μας έχουν ζήσει αιώνιο ντέρμπι, ο Σέρινταν έπαιξε στο Ibrox φιλοξενούμενος της Ρέιντζερς σαν παίκτης της Σέλτικ, ο Αγκάγιεφ έπαιξε ακόμα και στο ίδιο το γήπεδο που πάμε τη Πέμπτη.

Γενικώς, ο όποιος κόσμος φέρει η Μπεϊτάρ στο γήπεδο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ούτε λόγο να σαστίσουμε. Έτσι κι αλλιώς ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει μόνη, αφού η ζήτηση για εισιτήρια είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάμε στο Ισραήλ με αυτοπεποίθηση για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, τόσο απλό.