Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εσωτερικά προβλήματα στην Μπεϊτάρ, λίγο πριν τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Εσωτερικά προβλήματα στην Μπεϊτάρ, λίγο πριν τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ

gg1248499


Διάσκεψη τύπου ανακοίνωσε πως θα παραθέσει σήμερα το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ. Μία εκτίμηση είναι πως η διάσκεψη γίνεται για να μιλήσει για το μέλλον του Ομέρ Ατζίλι, αστεριού της ομάδας που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους οι μεγάλες ομάδες του Ισραήλ ενώ μια άλλη εκτίμηση λέει πως υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και τον ίδιο να ανακοινώνει αποφάσεις που πήρε για το μέλλον του.

Όσον αφορά το θέμα του Ατζίλι, οι εκπροσώποι του έχουν όπως φαίνεται προτάσεις από άλλες ομάδες και έκαναν παράπονο πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον Ελί Ταμπίμπ, ιδιοκτήτη της ομάδας, για το θέμα. Έτσι είναι πιθανόν αυτό το θέμα να ξεκαθαρίσει σήμερα.

Το πιο σημαντικό όμως φαίνεται πως είναι τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Βάσει των ρεπορτάζ, ο Ταμπίμπ έχει προσωπικά προβλήματα που επηρεάζουν την παρουσία του στην Μπεϊτάρ κι αν δεν μπορεί να συνεχίσει τότε θα πρέπει η ομάδα να περάσει σε άλλα χέρια, κάτι που επηρεάζει άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Θα γνωρίζουμε περισσότερα το απόγευμα.