Home TOP NEWS Μπάλα παίζουν οι παίκτες

Μπάλα παίζουν οι παίκτες

kazamias-1o-evropaiko (228)


Κάθε αναζήτηση που γίνεται για τη Μπεϊτάρ τις τελευταίες 2-3 μέρες, επιστρέφει αποτελέσματα που μόνο με το ποδόσφαιρο δεν έχουν σχέση. Διοικητικές αλλαγές, παίκτες που θέλουν να φύγουν συνθέτουν ένα σκηνικό μάλλον περίεργο. Αλίμονο όμως αν θεωρήσουμε πως το έργο μας γίνεται ευκολότερο. Αλίμονο αν θεωρήσουμε πως θα πάμε να περάσουμε εύκολα στην Ιερουσαλήμ, να κάνουμε τα δικά μας και ο αντίπαλος δεν θα προβάλει αντίσταση.

Ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες και μόνο αυτοί. Ανεξάρτητα από το ποιοι θέλουν να φύγουν από τη Μπεϊτάρ, υπάρχουν και αυτοί -πολλοί περισσότεροι- που σκέφτονται πως έχουν ευρωπαϊκό αγώνα μπροστά τους και ως γνωστόν, είναι μεγάλο το κίνητρο. Θα είναι έγκλημα αν αναχθούν τα προβλήματα της Μπεϊτάρ σε οτιδήποτε άλλο από απλά προβλήματα, όπως έχει κάθε ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να δώσει το 100%, να παίξει το καλύτερο της παιχνίδι και να κάνει το καθήκον της.

Μας έχει τύχει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να αντιμετωπίζουμε ομάδα με εξωαγωνιστικά θέματα, εντός γηπέδου όμως να βλέπουμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ελπίζουμε να μάθαμε από τα παθήματα μας και να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Τη Πέμπτη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, με αυτοπεποίθηση.