Home TOP NEWS Τα λάθη στην άμυνα απαγορεύονται

Τα λάθη στην άμυνα απαγορεύονται

kazamias-1o-evropaiko (259)


Κόντρα στη Μπάναντς, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε ένα πάρα πολύ εύκολο τέρμα, για το οποίο έφερε ευθύνη όλη η άμυνα. Έπρεπε να αδρανήσουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές μας για να έρθει αυτό το γκολ, αλλά ήρθε. Λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου στο τέλος της ημέρας το μόνο που μας στοίχισε τελικά ήταν μισή ώρα επιπλέον αγώνα και κάποιος προβληματισμός μετά το ματς. Αν επαναληφθούν τέτοια όμως τη Πέμπτη, μπορεί να στοιχίσουν αρκετά περισσότερα.

Τα λάθη στην άμυνα απαγορεύονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κάθε γκολ έχει τη δική του σημασία είτε το δέχεσαι εκτός είτε εντός και σίγουρα δεν έχουμε τη πολυτέλεια να δίνουμε δώρα. Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε πολύ νωρίς μες τη σαιζόν και η φυσική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, όμως τα επίπεδα συγκέντρωσης δεν επιτρέπεται να πέφτουν ποτέ κάτω από το 100%. Δεν χρειαζόταν υπερπροσπάθεια για να αποφευχθεί το γκολ κόντρα στη Μπάναντς, λίγη προσοχή χρειαζόταν και πρέπει αν δείξουμε τη δέουσα στην Ιερουσαλήμ.

Η πρόκριση κτίζεται πιο εύκολα στο μηδέν παθητικό. Κάθε λεπτό που περνάει και ο αντίπαλος δεν σκοράρει ξέρει πως η πίεση μετατοπίζεται προς την πλευρά του. Απόλυτη συγκέντρωση λοιπόν, δυνατά και έξυπνα μαρκαρίσματα, για να επιστρέψουμε με το μηδέν πίσω στη Λευκωσία και κατά προτίμηση έχοντας σκοράρει μπροστά.