Home TOP NEWS «Να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ»

«Να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ»

anaxorisi-giaIsrail (4)


Να επιστρέψει από το Ισραήλ με ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι “πέταξαν” για τη γειτονική χώρα και αύριο θα αντιμετωπίσουν την Μπεϊτάρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Πριν την αναχώρηση ο Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στο OmonoiaNews, τονίζοντας πως η ομάδα μας είναι έτοιμη για τον αγώνα και οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο, που είναι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ. Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας:

«Είναι υψηλότερος ο βαθμός δυσκολίας όσον αφορά αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τον προηγούμενο αντίπαλο που είχαμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επίπεδα. Αυτός είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δηλαδή όσο ο χρόνος περνάει να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε.

Ο στόχος όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι είναι να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ, μπροστά στο κόσμο μας και εκεί να πάρουμε την πρόκριση που τόσο πολύ θέλουμε. Τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδι έχουν ιδιαιτερότητες και από εμπειρίες μας τα προηγούμενα χρόνια το γνωρίζουμε αυτό. Τα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια των τελευταίων χρόνων τα έχουμε διαχειριστεί αρκετά καλά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο.

Η διαχείριση του αγώνα είναι ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Επίσης θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική μας, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια είναι στις λεπτομέρειες που πολλές φορές καθορίζονται. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ετοιμότητας, με δεδομένο την εποχή στην οποία βρισκόμαστε και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να φτάσουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης που μπορούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλουμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα στην Κύπρο που θα μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ».