Home TOP NEWS Στο πιο κοντινό σου “πράσινο” οίκημα…

Στο πιο κοντινό σου “πράσινο” οίκημα…

fanclub


Εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα δίνει απόψε στις 20:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ και η μισή Κύπρος θα καρφωθεί μπροστά στην οθόνη. Οι Ομονοιάτες σε όλο το νησί περιμένουν πως και πως να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Μπεϊτάρ, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εσύ που θα παρακολουθήσεις τον αποψινό αγώνα; Εάν δεν πρόκειται να δεις από το σπίτι σου επέλεξε καλύτερα ένα από τα “πράσινα” οικήματα σ’ όλη την Κύπρο. Πήγαινε στο πιο κοντινό σου fanclub/Συ.Φι και δεν τη μπάλα με τα αδέρφια σου!

Στη Λευκωσία γιγαντοοθόνες και τηλεοράσεις θα στηθούν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 9 και στο φαν κλαμπ Λακατάμιας. Στη Λάρνακα θα είναι ανοικτά για να σας υποδεχτούν τα οικήματα του κλιμακίου Θύρας 9 και του Συ.Φι Λάρνακας/Αμμοχώστου, ενώ στη Λεμεσό το οίκημα που στεγάζεται ο Συ.Φι της πόλης. Ανοικτό από το μεσημέρι για τους ανυπόμονους θα είναι και το σπίτι των οργανωμένων στην κάτω Πάφο. Επίσης οικήματα που… στεγάζουν την τρέλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν και σε άλλες περιοχές του νησιού, επιλέξτε τα ανάλογα με το που διαμένετε.