Home TOP NEWS Το καθήκον ο ΛΑΟΣ θα το κάνει

Το καθήκον ο ΛΑΟΣ θα το κάνει

kaz-cup-omo-aek-kosmos-ditiki (326)


Όπως εύστοχα μας ανέφερε ένας φίλος στα σχόλια μετά από άρθρο “κάθε καλοκαίρι τέτοιο καιρό, βλέπουμε τα ίδια”. Όντως τα τελευταία χρόνια, περίπου τέτοια εποχή γίνεται κάλεσμα στο κόσμο για δυναμική παρουσία, είτε για να ανατραπούν τα εις βάρος μας δεδομένα (βλ. Μπατούμι πέρσι), είτε για να σπρώξουμε την ομάδα στη πρόκριση μετά από εκτός έδρας ισοπαλίες. Το κοινό όλα τα καλοκαίρια εκτός από τις ανακοινώσεις, είναι πως ο ΛΑΟΣ το κάνει το καθήκον του.

Κάποιες φορές προκριθήκαμε, άλλες αποκλειστήκαμε, ο ΛΑΟΣ όμως είναι πάντα εκεί. Γεμίζει το ΓΣΠ, πνίγει με τις φωνές τους τους αντιπάλους, δίνει φτερά στα πόδια των δικών μας. Κάποιες φορές ήρθε η πρόκριση, άλλες όχι. Αυτήν, καλούμε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να τα καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ξέρουμε όλοι πως στα πόδια της δικής μας ομάδας είναι ποιος θα προκριθεί και παρότι χάσαμε, το πρώτο παιχνίδι επιβεβαίωσε αυτή τη πεποίθηση.

Τις επόμενες μέρες, η προπώληση εισιτηρίων θα ανέβει κατακόρυφα. Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσει ξανά το ραντεβού του στα δύσκολα και θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει. Έτσι έχει μάθει, ευχή μας να του επιστρέψει χαρές η ομάδα.