Home TOP NEWS Θα αξιοποιήσει τις νέες επιλογές;

Θα αξιοποιήσει τις νέες επιλογές;

beitar-omonoia-israel-John-Carver (32)


Τρεις επιπρόσθετες επιλογές θα έχει την Πέμπτη ο Τζον Κάρβερ, αφού οι Μπρούνο Νασιμέντο, Άρης Σοϊλέδης και Δημήτρης Χριστοφή ανεβάζουν στροφές και θα είναι σίγουρα στην αποστολή (ο Βραζιλιάνος ήταν και στο Ισραήλ). Είναι βέβαιο πως μπορούν να δώσουν κάποια λεπτά και το πιο πιθανόν είναι να κληθούν να βοηθήσουν. Τα σημαντικά ερωτήματα βέβαια είναι κατά πόσον θα είναι στην εντεκάδα του Άγγλου τεχνικού και κατά πόσον αλλάζουν το πλάνο του.

Για το τι μπορεί να δώσει ο Χριστοφή δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αυτή τη στιγμή ένα καθαρόαιμο ακραίο διαθέσιμο τον Αμίρ Αγκάγιεφ, αφού ο Μάριος Δημητρίου αγωνίζεται πλέον κυρίως στην άμυνα. Η προσθήκη λοιπόν ενός δεύτερου ακραίου και μάλιστα με τα προσόντα του Δημήτρη στις επιλογές του Κάρβερ είναι καλοδεχούμενη. Αν ο Δημήτρης ξεκινήσει, θα είναι στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Ανάλογα με τη τακτική του Κάρβερ σε τέτοια περίπτωση, θα φανεί και ποιος θα μείνει έξω.

Ενδεχόμενη τοποθέτηση του Μπρούνο Νασιμέντο στους πρώτους έντεκα τώρα, μπορεί να αλλάξει περισσότερα από το κέντρο της άμυνας. Σε τέτοια περίπτωση βλέπετε, ίσως μετατοπιστεί ο Παντελιάδης στο αριστερό άκρο και ο Ρενάτο Μαργκάσα να διεκδικήσει θέση στα χαφ. Αριστερά πάντως θέση κτυπάει και ο Άρης Σοϊλέδης, που είναι σαφώς πιο επιθετικογενής παίκτης από τους δυο προαναφερθέντες. Μάλιστα δεν πρέπει να αποκλείεται και το σενάριο ο Ελλαδίτης να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.