Home TOP NEWS Χρόνος υπάρχει, σωστές επιλογές απαιτούνται

Χρόνος υπάρχει, σωστές επιλογές απαιτούνται

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ευρώπη είναι εδώ και μέρες παρελθόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας δεν κατάφερε ούτε φέτος να κάνει το έξτρα βήμα και το ευρωπαϊκό όνειρο έχει καταντήσει η Νέμεσις της. Για να μπορέσει του χρόνου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις κάτι καλύτερο, πρέπει να έχει μια καλή χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα θέσει τις βάσεις. Θα γίνει καταρχάς ομάδα, σύνολο, με ποιότητα στις μονάδες και τον τρόπο λειτουργίας της. Δεν θα το πετύχει ως δια μαγείας σε ένα καλοκαίρι, πρέπει όλη τη χρονιά να δουλέψει σε αυτό.


Ο στόχος μας πλέον είναι το πρωτάθλημα. Όχι μια καλή πορεία σε αυτό, η κατάκτηση του. Αν θέλουμε όντως να είμαστε διεκδικητές του και όχι απλοί ονειροπόλοι, αυτό το μήνα που έχουμε μπροστά μας επιβάλλεται να τον εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει χρόνος να διορθωθούν αρκετά, ειδικά όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πρέπει να γίνουν τα πρώτα βήματα για να βελτιωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και να γίνει διεκδικήτρια. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από τα παιχνίδια. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλήρης και ήρεμη ως την έναρξη του πρωταθλήματος, οι πρώτες αγωνιστικές προσφέρονται να γίνουν ρυθμό.

Όπως προσφέρονταν και πέρσι και πιο πριν όμως και ποτέ δεν καταφέραμε να πάμε στο μαραθώνιο υπό τις σωστές προϋποθέσεις. Φέτος η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να σταθεί πλάι στην ομάδα και παρά τις διαμαρτυρίες του κόσμου (που είναι καλές, στα σωστά πλαίσια και δείχνουν τις απαιτήσεις), δεν υπάρχει η ένταση των προηγούμενων χρονιών. Ας κάνουμε αυτά που πρέπει τον ένα μήνα που έχουμε μπροστά μας.