Home TOP NEWS Τρεις τουλάχιστον λοιπόν

Τρεις τουλάχιστον λοιπόν

Χθες το πρωί γράφαμε πως οι πληροφορίες λένε πως ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα ήταν σοβαρός υποψήφιος προς αποχώρηση. Μέχρι το βράδυ, τα ρεπορτάζ επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ενώ ο Άρης Θεσσαλονίκης φέρεται να ενδιαφέρεται να εντάξει το ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Αν γίνει κάτι τέτοιο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει οικονομικό κέρδος. Αν όχι, για να αποδεσμευτεί ο Μπαντιμπάγκα, βάση συμβολαίου πρέπει να πάρει τρεις μισθούς. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, η αποδέσμευση του είναι ειλημμένη απόφαση.


Με άλλα λόγια οι κενές θέσεις ξένων/κοινοτικών θα γίνουν σύντομα τρεις, κάτι που θα δώσει στο Νταμπίζα περισσότερο χώρο για διορθωτικές κινήσεις. Γιατί όσο καλός παίκτης κι αν είναι ο Μπαντιμπάγκα (που ξέρει πολλή μπάλα), από τη στιγμή που είναι συνεχώς τραυματίας και μάλλον ασυνεπής σε απόδοση, διορθωτική κίνηση θα είναι η επιπλέον μεταγραφή, αν φυσικά αφορά παίκτη της διαφοράς. Τονίζουμε το τελευταίο γιατί η ένεση ποιότητας φαντάζει αναγκαία.

Μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί τέσσερις θέσεις για τις οποίες κοιτάζει ο Νταμπίζας. Κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος, περιφερειακός κυνηγός ή ακραίος και δεξιός μπακ. Πώς τις ιεραρχεί και ποια “περισσεύει” θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Εκτός βέβαια κι αν προκύψει κι άλλη αποδέσμευση ή αποκτηθεί παίκτης κάτω των 21 και δεν περισσέψει καμία θέση.