Home TOP NEWS Ο τρόπος υπάρχει και είναι τα μέλη

Ο τρόπος υπάρχει και είναι τα μέλη

Σε συνέντευξη του στο «TVone news» και στο «MEGA», ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ρωτήθηκε και για το κεφάλαιο ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Κυπριανού είπε και τα εξής:


“Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος και είναι η έκκληση μου προς το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως κάνει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Ομόνοιας να νοιώσουν ότι τους αγκαλιάζει με την ίδια ζέση και εμπιστοσύνη. Ότι τους θέλει να συμβάλουν στην προσπάθεια ξεπεράσματος των προβλημάτων και στην επαναφορά της Ομόνοιας στο θρόνο της”

Η άποψη του κ. Κυπριανού είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει εταιρεία λαϊκής βάσης για να πετύχει τα πιο πάνω. Είναι ένα θέμα που χρήζει μεγάλης συζήτησης και προφανώς ένα άρθρο (ειδικά αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε) δεν μπορεί να το καλύψει. Εμείς όμως θεωρούμε πως υπάρχει τρόπος να επιτευχθούν τα όσα αναφέρονται πιο πάνω και δεν είναι άλλος από την εκστρατεία εγγραφής μελών από το σωματείο.

Ο κόσμος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, θέλει όμως και να είναι σε θέση να επηρεάσει άμεσα τις αποφάσεις μέσω των Γενικών Συνελεύσεων. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντώνης Τζιωνής είχε τονίσει πως οι πόρτες είναι ανοικτές και οι αιτήσεις θα εξετάζονται αξιοκρατικά και αντικειμενικά. Η ΘΥΡΑ 9 ως γνωστόν μαζεύει αιτήσεις. Είναι ευκαιρία για όλους λοιπόν να έρθουν κοντά και να κάνουν την αίτηση τους, αν και επιμένουμε, πως μια εκστρατεία από το ίδιο το σωματείο θα έστελνε το μήνυμα ξεκάθαρα πως θέλει το κόσμο πρωταγωνιστή.