Home TOP NEWS Τα λένε για μεταγραφές Πρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής

Τα λένε για μεταγραφές Πρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής

Συνάντηση θα έχουν σήμερα Αντώνης Τζιωνής και Νίκος Νταμπίζας. Σκοπός της θα είναι η πλήρης ενημέρωση του προέδρου από το τεχνικό διευθυντή σχετικά με τις επαφές που έκανε στην Αγγλία, την εξέλιξη τους και τα πιθανά επόμενα βήματα. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου έτσι ο πρόεδρος θα μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη όσα θα λεχθούν.


Ακόμα και χθες, ο Νταμπίζας δεν είχε οριστική κατάληξη με κάποιο από τους ποδοσφαιριστές που προσέγγισε. Όπως αναφέραμε είδε και πρωτοκλασάτους, είδε και νεαρούς κάτω των 21 τους οποίους θέλει να φέρει στην ομάδα για λόγους βάθους, σε θέσεις που θεωρεί ότι χρειάζεται. Από τη στιγμή που προέρχονται πάντως από αγγλικές ομάδες, ακόμα και της Τσάμπιονσιπ, πρέπει να πειστούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι ομάδες τους πως μια κίνηση στη Κύπρο με δανεισμό θα είναι ευεργετική για τη καριέρα τους.

Να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας δεν είχε μόνο επαφές στην Αγγλία, αλλά και την Ελλάδα. Δεν έχει διαρρεύσει ποιους αφορούσαν, ενώ τις τελευταίες μέρες υπάρχουν ανακατατάξεις σε διάφορες ομάδες. Είναι πάντως γνωστό το ενδιαφέρον για Κλωναρίδη και Κωνσταντινίδη.