Home TOP NEWS Γνωστός ο πρώτος, μένουν τρεις

Γνωστός ο πρώτος, μένουν τρεις

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι από χθες ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έρχεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας για ένα χρόνο και αποτελεί την πρώτη από τις τέσσερις μεταγραφές που προαναγγέλθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Μπεϊτάρ. Για να είμαστε σωστοί, προαναγγέλθηκαν τρεις (δύο συν ένας λίστας Β’), στην πορεία όμως προέκυψε και το θέμα Ζίγκι Μπαντιμπάγκα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα αποκτηθούν τέσσερις.


Αν λέγαμε ότι περιμέναμε το Νίκο Νταμπίζα να κινηθεί πρώτιστα για δεξιό μπακ θα είμαστε ψεύτες. Όπως και να έχει όμως, πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΑΙΣ ψάχνει για ακραίο μεσοεπιθετικό, κεντρικό αμυντικό και αμυντικό μέσο. Είναι πάντως σημαντικό να τονιστεί πως όταν αποτελέσει επίσημα παρελθόν ο Μπαντιμπάγκα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει άλλες δυο μεταγραφές στο χέρι. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν προκύψει άλλη αποχώρηση, μια από τις τρεις θέσεις θα καλυφθεί με παίκτη κάτω των 21.

Από την τελευταία πρόταση και μόνο, γίνεται αντιληπτό πως ο προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει δρόμο ακόμα. Ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε πως θέλει να κάνει μεταγραφές που θα μείνουν λόγω ποιότητας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να περιμένει μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να αποκτήσει τους κατάλληλους παίκτες. Το υπό πιο καθεστώς θα αποκτηθούν και σε ποια λίστα θα ανήκουν, θα το δούμε στη πορεία. Τονίζουμε πάντως ξανά πως το πιο σημαντικό, είναι να διαθέτουν ποιότητα.