Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μερικές Προτάσεις για σωτηρία

Μερικές Προτάσεις για σωτηρία

img_4947


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Παραθέτω πιο κάτω και τις δικές μου προτάσεις για την σωτηρια της αγάπης μας.
Διαβάζω αρκετές προτάσεις στα διάφορα μέσα. Μερικές είναι εξαιρετικές και πολύ εύκολα υλοποιήσημες. Το θέμα όμως είναι να εξεβρεθούν χρήματα ΑΜΕΣΑ.
Μένουν μόνο 20 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα.
Το σίγουρο είναι οτι πρέπει να περάσει στον κόσμο οτι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ BRAND NAME της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να προχωρήσει στην πράξη άμεσα.
Επίσης πρέπει να γίνουν μαζικά με πολλους τρόπους την ίδια περίοδο και οργανωμένα. Επίσης χρειάζεται η συμβολή ΟΛΩΝ για την επιτυχία, κόσμου, διοίκησης, παιχτών, προπονητών, μέσων επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΘΗΡΑΣ 9.

Προτάσεις και τρόπος λειτουργίας
1. Αναφορά στον κόσμο και τους παίχτες για το ακριβές ποσό που χρειαζόμαστε άμεσα για να μην έχουμε επιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που οφείλεται στους παίχτες και τους προπονητές.
2. Προσπάθεια από την δοιήκηση για να μην επιρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά, με οτι και να σημαίνει αυτό (διακανονισμούς, δεσμεύσεις)
3. Εξαγγελία ΑΜΕΣΑ για προπώληση εισητηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς με συγκεκριμένες χαμιλές τιμές 100-150-200ΕΥΡ και παιδικά (βλέπε τι έκανε η Dortmund) και ακόμα αν μπορεί να συνδιαστεί με πακέτα για προαγορά και σε επόμενες χρονιές (για κάποιους που μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα)
4. Να ανοίγει το Ηλίας Πούλλος για τον κόσμο 2 φορές την βδομάδα με 5ΕΥΡ είσοδο. Εκεί να υπάρχει και άτομο του σωματείου για επιπλέον εισφορές για όσους θέλουν.
5. Οχι κόσμος στα εκτός έδρας. Να γίνουνoται online εισφορές μέσω κάρτας και οργανωμένες συγγεντρώσεις με εισητήριο 5-10ΕΥΡ.
6. Διοργάνωση ημερίδας στο Ηλίας Πούλλος για παιδία και μεγάλους με την παρουσία των παιχτών και των προπονητών με εισητήριο 5ΕΥΡ. Πωλήσεις προϊόντων και φαγητό (πχ σουβλάκια, χαμπουργκερς) με εθελοντές στα διάφορα πόστα.
7. Διοργάνωση διμοπρασίας με διάφορα συλλεκτικά προιόντα από παίχτες, το σωματείο, παλαίμαχους, προπονητές.
8. Λαχνούς εισφοράς σε διάφορες τιμές όπου θα δωθούν για πώληση σε όλη την Κύπρο.
9. Να βρεθούν τρόποι διαφήμισης εταιριών μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταβάλλοντας συγγεκριμένο ποσό.
10. On line εισφορές.
11. Συλλεκτικά προϊόντα “OMONOIA SUPPORTERS” όπου θα διατίθενται προς πώληση.
12. Σχέδιο για τηλεφωνικές εισφορές.
13. Live link από το ΑΣΤΡΑ όπου θα συμμετέχουν διάφοροι καλεσμένοι (παίχτες, παλαίμαχοι, κλπ) και θα μπορεί να παίρνει τηλ ο κόσμος για εισφορές και επικοινωνία.
14. Διοργάνωση συναβλίας με αναγνωρισμένους καλητέχνες (αν είναι δυνατόν αφυλοκερδώς).
15. Να γίνεται καθημερινή ενημέρωση από το επίσημο site του ποσού που μαζεύεται από κάθε ενέργεια.

Με θέληση και πίστη δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουμε, όχι μόνο να περάσουμε τα κριτήρια αλλά για πράγματα που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε… Φτάνει να περάσει στον κόσμο ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Κυριάκος Κ.