Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γνωστή η συνταγή

Γνωστή η συνταγή

Απόλυτα τυπική η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως παραμένει στο τιμόνι της ο Σάββας Σάββα. Πώς μπορούσε άλλωστε να αλλάξει ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, ειδικά από τη στιγμή που είναι γέννημα θρέμμα αυτής της ομάδας και ολόκληρη του τη ζωή υπηρετεί την ΟΜΟΝΟΙΑ πετόσφαιρα; Μετά από δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με την ίδια συνταγή και ξεκάθαρο στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων.


Για να τα καταφέρει, θα είναι φέτος ελαφρώς αλλαγμένη αφού έφυγε ο Αντωνίου και αλλάζει η τριάδα των ξένων, θα στηριχθεί όμως κυρίως στον φανταστικό κορμό Κυπρίων παικτών που διαθέτει. Οι ξένοι φέτος θα καλύψουν διαφορετικές ανάγκες στο ρόστερ από πέρσι, όλοι στην ομάδα όμως ευελπιστούν πως θα της δώσουν ακόμα περισσότερη ποιότητα και μαζί με την κυπριακή ραχοκοκκαλιά θα συγκροτήσουν ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ πανίσχυρη. Μακάρι φέτος να την δούμε να παίζει και μπροστά σε περισσότερο κόσμο.

“Όλοι μαζί, σαν οικογένεια, θα δουλέψουμε σκληρά για να διατηρήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της Κυπριακής πετόσφαιρας”, ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Σάββα στις χθεσινές του δηλώσεις. Και όταν το λέει η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως θα κάνουν ότι μπορούν για να τερματίσει ξανά η ομάδα μας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.