Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδειξαν ξανά να καταλαβαίνουν οι παίκτες

Έδειξαν ξανά να καταλαβαίνουν οι παίκτες

ns015475


Το λέγαμε πριν μια βδομάδα, το είπαμε όταν απείχαν από την κανονική προπόνηση, το λέμε και σήμερα, θα το πούμε ακόμα και αν κάποια στιγμή κάνουν κανονική απεργία: η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από σπουδαίους ποδοσφαιριστές, έχει στις τάξεις της σπουδαίους ανθρώπους.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο πήγε σήμερα στο Ηλίας Πούλλος και είχε συνάντηση με τους παίκτες. Σε αυτήν, ο πρόεδρος τους εξήγησε πως οι οικονομικές δυσκολίες είναι μεγάλες, ακόμα πιο μεγάλες όμως είναι οι προσπάθειες που γίνονται τόσο από τη διοίκηση όσο και από το κόσμο για να βρεθούν οι πόροι. Τους δόθηκε επίσης χρονοδιάγραμμα των πληρωμών και δεσμεύσεις πως θα πάρουν τα λεφτά τους.

Από τη πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έδειξαν για άλλη μια φορά κατανόηση. Τόνισαν πως σέβονται απεριόριστα την προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση και ο κόσμος και δεν θα αφήσουν το οικονομικό να επηρεάσει την απόδοση τους. Οι παίκτες είπαν επίσης πως έχουν εμπιστοσύνη πως η διοίκηση θα κρατήσει το λόγο της, ενώ δεν μπορούσαν να κρύψουν πως η κινητοποίηση του κόσμου τους έχει αγγίξει, αφού αντιλαμβάνονται την παθολογική αγάπη του ΛΑΟΥ για αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ξεκάθαρα πλέον το μπαλάκι είναι σε μας, είτε είμαστε απλοί οπαδοί, είτε οικονομικά επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, είτε συμβουλιακοί. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν κατανόηση, εμείς πρέπει να δείξουμε πυγμή, πάθος και διάθεση να συνεισφέρουμε. Το αν θα μείνουμε ζωντανοί, εξαρτάται από όλους μας. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο και εμείς θα αναστήσουμε την ιδέα για την οποία ζούμε.