Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Συγγνώμη κιόλας!

Συγγνώμη κιόλας!

img_4882


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Are you fuc€@@&& kidding us????? μιλάτε για διαφάνεια τόσο καιρό και το μόνο διαφανές είναι το στέγαστρο στο Εστιατόριο του οικήματος! Οσο δεν βγαίνετε να πείτε στον κόσμο οτι χρειαζόμαστε μέχρι τον Μάρτιο “Χ” πόσο, μέχρι το τέλος του Απρίλη τόσα και ούτω και εξής! Οπως επίσης πήραμε μέχρι τώρα τόσα, δώσαμε εκεί τόσα, οι μισθοί είναι τόσα, ή τα λεφτά από τον επόμενο αγώνα θα πάνε π.χ για μισθού στου Ιανουαρίου, για να ξέρει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά του, ε ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ο κόσμος δεν θα βοηθήσει γιατί απλά ΔΕΝ ξέρει τα λεφτά του τι γίνονται στην πραγματικότητα!!

Και τι θα πει αν δεν περάσουμε τα κριτήρια θα παραιτηθούμε, ΟΧΙ να παραιτηθείτε από τώρα, άμεσα εκλογική γιατί ΙΣΩΣ υπάρχουν κάποιοι που είναι διαθέσιμοι να βάλουν λεφτά, αλλά δεν σας τα δίνουν εσάς να τα διαχειριστείτε!! Γιατί συγνώμη αλλά οι ίδιοι του προηγούμενου συμβουλίου είστε, ή κάνω λάθος;;;; Για παράδειγμα… Δεν έχει 1000 επιφανείς και μη ομονοιατες να σας δώσουν από €200 τον μήνα;;; Αλλά όταν αυτούς που γαλεύετε τόσα χρόνια όταν σας τα έκοψαν δεν διερωτηθήκατε γιατί, ή να πάρετε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε… Ρε μα@€&€ τάδε γιατί φέτος δεν;;; Αλλά να σας πω γιατί δεν το κάνατε ΟΥΤΕ αυτό;; Γιατί δεν είχατε τα μούτρα !!! Γιατί όσα χρόνια τους γαλεύατε και διαφημίζατε στηρίζουμε όσους μας στηρίζουν εσείς δεν!!! Αν είχατε ευθιξία θα παίρνατε έναν έναν να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ για όλα και να παρακαλέσετε να σας βοηθήσουν!!

Θα μου πείτε γιατί να το κάνουμε εμείς, ο Μιλτής απεφάσιζε μόνος του κτλ και ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε όλοι!
Γιατί φίλε μου όταν αποφάσιζε μόνος του που ήσουν τότε να παραιτηθείς;; Και να πεις του κόσμου γιατί παραιτείται;;!! Μήπως μυριζόσουν δόξα και ήθελες να την μοιραστείς, αλλά δεν ήρθαν όπως τα περίμενες;;
Δεν χρειάζεται καν να μιλήσω για το τι μας καταντήσατε!! Όχι ακριβώς εσείς αλλά “ΕΚΕΙΝΟΙ” ξέρετε εσείς… εκείνοι που σας ορίζουν, που τους γνωρίζουν όλοι εκτός από εσάς!!! Άρα ή βάλτε την ουρά στα σκέλη και απολογηθείτε στον κόσμο και ζητήστε βοήθεια ΑΛΛΑ με διαφάνεια ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ παραιτηθείτε ΧΘΕΣ και αφήστε τους Νέους-Καινουργιους αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ να αναλάβουν μπας και σώσουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Λ.Π.