Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ας την σώσουμε για μας

Ας την σώσουμε για μας

sak_2642


  Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί ομοϊδεάτες και ομοϊδεάτισσες,
Έχει γραφτεί ότι το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία χωρίς απίστους. Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ για μας είναι κάτι παρόμοιο και ακόμη περισσότερα, ανείπωτα. Εμείς λοιπόν οι πιστοί, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κανένας άλλος εκτός από εμάς, δεν θέλει να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Κάποιοι ήταν για τα εύκολα. Εμείς θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα και θα ανήκει για πάντα σε μας, στο λαό της.

Πώς όμως θα βοηθήσουμε;
Κάποιοι πιστοί βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να επιβαρύνουν περαιτέρω το προσωπικό/οικογενειακο ταμείο. Επομένως θα πρέπει να σκεφτούμε κάποια έξοδα που ήδη κάνουμε να καταλήγουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι στην τσέπη άλλων. Να σκεφτούμε όλοι απλά πράγματα και να μαζέψουμε κάπου αυτές τις ιδέες ως οδηγό κάθε Ομονοιάτη/τισσας. Για παράδειγμα έχω να αγοράσω σε κάποιο επίσης πιστό, δώρο γενεθλίων, γιορτής να προτιμήσω την Green Boutique για την αγορά μου.

Υποθέτω ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν έστω μικρή βοήθεια όμως δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στους λαχνούς ενίσχυσης. Είτε γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, στο κατάστημα, στα ΣΥΦΙ. Ας πάμε εμείς σε αυτούς και να μην περιμένουμε να έρθουν από μόνοι τους να κάνουν εισφορά. Πώς όμως; Ίσως αν κληθούν άτομα σε όλες τις κοινότητες που γνωρίζουν άτομα και καταστάσεις, να κτυπήσουν ακόμη και πόρτες ή σε συλλόγους να διαθέσουν λαχνούς ενίσχυσης π.χ. των €5.00. Ίσως να γίνουν εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αν είναι δυνατό.

Πιθανόν θα βοηθούσε στην Επίσημη Ιστοσελίδα της ομάδας,  να έχει ξεχωριστά το ποσό που θα μαζευτεί με εκστρατεία για τις πληρωμές  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ποδοσφαιριστών και προπονητών μας. Οικονομική εκστρατεία με σύνθημα π.χ. «Μας προσφέρουν και τους χρωστάμε», «Το χρωστάμε σ` αυτούς» κάτι τέτοιο. Το λέω αυτό γιατί πιο πρόθυμα θα προσφέρει κάποιος από το υστέρημά του για να πληρωθούν οι παίκτες του παρόντος ρόστερ που δίνουν τόσα πολλά στο γήπεδο για μας, παρά να πληρωθούν παλιές αμαρτίες σε παίκτες που δεν έδωσαν τίποτε και θέλουν πολλά. Δυστυχώς δεν πρέπει να αδικούμε αυτούς που σκέφτονται έτσι, έστω κι αν τα χρέη όλα στο τέλος εμείς, ο λαός θα τα πληρώσουμε. Επίσης θα βοηθούσε αν διοργανωνόταν μια μεγάλη συναυλία ή ένα fan day όπως έγινε ξανά στο Γ.Σ.Π.  Πρέπει άμεσα να καταγραφούν και να κοινοποιηθούν στην διοίκηση ώστε να υλοποιηθούν διάφορες ιδέες.

Βλέποντας αυτές τις μέρες την Α.Ε.Κ., μπήκα στη θέση των οπαδών της εκεί στην κερκίδα και είπα ότι ο «καθείς με τα όπλα του» θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε να αναστρέψουμε την προδιαγεγραμμένη πορεία της καταστροφής για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Θα τα καταφέρουμε ή μάλλον ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρουμε πάνω από όλα για τους ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ!
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι όσο απίστευτο κι αν ακούγεται υπάρχει και θετική πλευρά σε αυτή την κατάσταση. Νιώθουμε πιο ενωμένοι και πιστοί από ποτέ! Εκτιμήσαμε όσα έχουμε και δε θα επιτρέψουμε να τα χάσουμε ΠΟΤΕ!!!
Άντρια