Home TOP NEWS Αγόρασαν χρόνο για δουλειά

Αγόρασαν χρόνο για δουλειά

Λέμε συχνά πως τα φιλικά είναι για τους προπονητές, το ίδιο ισχύει και για το χθεσινό κι ας συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα μας. Μια μερίδα του κόσμου μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, είχε συνεχώς υπό αμφισβήτηση το πλάνο του Νίκου Νταμπίζα όμως η χθεσινή εμφάνιση ήταν ικανή να ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα προς το καλύτερο.


Η νίκη επί του Παναθηναϊκού και πολύ περισσότερο ο τρόπος που κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, ενισχύουν και δίνουν πίστωση χρόνου την προσπάθεια του Κάρβερ και των ποδοσφαιριστών για να δουλέψουν τη νέα αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Απέδειξαν πως οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που παρουσίασαν στην Ευρώπη και έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Μην ξεχνάμε όμως πως ήταν απλά ένα φιλικό και πως απαιτείται πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει έχοντας απομείνει μόλις 8 ημέρες μέχρι το πρώτο επίσημο. Μέχρι τότε δεν αποκλείεται να έχουν σημειωθεί και προσθήκες, πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσει να ανεβαίνει το σύνολο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπενθύμισε χθες πως έχει ποιότητα. Τώρα πρέπει να δουλέψει για να την παρουσιάζει κάθε εβδομάδα.