Home SPORTS NEWS Το «Ολντ Τράφορντ»… αγκάλιασε τον Ρονάλντο (photos)

Το «Ολντ Τράφορντ»… αγκάλιασε τον Ρονάλντο (photos)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο «Ολντ Τράφορντ», αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, την οποία και… πλήγωσε, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν η πρώτη φορά που ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο «σπίτι» των «κόκκινων διαβόλων», μετά την αποχώρησή του για τη Ρεάλ, το καλοκαίρι του 2009 και οι γηπεδούχοι τον… αγκάλιασαν! Με τον Ρονάλντο να σκοράρει και να μην πανηγυρίζει το γκολ… Βούρκωσε μάλιστα όταν έκανε το 2-1 για την ομάδα του!

Ο διεθνής άσος καταχειροκροτήθηκε πάντως όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, περίπου 40 λεπτά πριν από την σέντρα για προθέρμανση! Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν, κατά την είσοδο των ομάδων. Με τον Ρονάλντο να χαιρετάει με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο χτυπούσε το σημείο της καρδιάς του, στο… σήμα της Ρεάλ!

Στις κερκίδες πολλοί κρατούσαν και πανό. Αυτό που κρατούσε ένας πιτσιρικάς έγραφε: «we want you back Ronaldo but don’t score tonight» (σ.σ. σε θέλουμε πίσω αλλά μην σκοράρεις απόψε). Ένα άλλο πανό…έλεγε: «Welcome home Ronaldo» (σ.σ. καλώς ήρθες στο σπίτι σου Ρονάλντο)! Αυτός δεν τους έκανε το… χατίρι και σκόραρε, αλλά, όπως φάνηκε και από την εικόνα, ο Ρονάλντο …βούρκωσε!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr