Home TOP NEWS Αφού όχι εκείνος, ποιος;

Αφού όχι εκείνος, ποιος;

Κατά που φαίνεται, Κλωναρίδης ήταν και πάει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού επέλεξε σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ να συνεχίσει τη καριέρα του στη γενέτειρα του το Βέλγιο και τη Λόκερεν. Ο Νταμπίζας έκανε πολύ καλή πρόταση στον Κλωναρίδη, προσπάθησε να τον πείσει μέσω συνεχόμενων προσωπικών επαφών, ο ίδιος όμως έμεινε πιστός σε εκείνο που έλεγε ευθύς εξαρχής πως προτεραιότητα του ήταν ένα καλύτερο από το δικό μας πρωτάθλημα και η ομάδα μας ως εκ τούτου εναλλακτική επιλογή.


Αφού όχι ο Κλωναρίδης, ποιος λοιπόν; Οι πληροφορίες που είχαμε αναφέρει και τη μέρα που πετούσε ο τεχνικός διευθυντής μας στην Αθήνα, έλεγαν πως έκανε το ταξίδι πρώτιστα για κεντρικό αμυντικό, αφού με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού οι επαφές είχαν τελειώσει, η πρόταση είχε κατατεθεί και περίμενε απλά την απάντηση. Οι επόμενες 1-2 μέρες θα φανερώσουν τι επιδιώκει να πετύχει ο Νταμπίζας στην Αθήνα, ελπίζουμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης για μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο Κλωναρίδης ήταν όντως ο πρώτος στόχος για τη θέση στα φτερά και του περιφερειακού. Πλέον ο Νταμπίζας υποχρεωτικά κοιτάει αλλού. Ή μάλλον εντείνει τις προσπάθειες για άλλες περιπτώσεις αφού οι πληροφορίες μας λένε πως είχε ήδη στο μυαλό εναλλακτικές, μια εκ των οποίων επίσης από Ελλάδα. 14 Αυγούστου σήμερα, οπότε δεν μπορεί να πάει και πολύ μακριά η βαλίτσα.