Home TOP NEWS Ίδιοι έντεκα με αστερίσκο

Ίδιοι έντεκα με αστερίσκο

Την εντεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Τζον Κάρβερ το Σάββατο με τον Ερμή. Η ομάδα απέδωσε αυτά που ζητούσε ο προπονητής της, ατομικά όλοι οι παίκτες πήγαν καλά και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει οτιδήποτε. Μοναδικό ενδεχόμενο για αλλαγή, είναι να ξεκινήσει αριστερό μπακ ο Άρης Σοϊλέδης αντί του Μαργκάσα. Ο Ελλαδίτης προοριζόταν για βασικός αλλά ένιωσε ενοχλήσεις, έτσι πολλά εξαρτώνται από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Στον άσσο λοιπόν θα είναι ο Παναγή. Δεξιός μπακ ο Δημητρίου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παντελιάδης και Νασιμέντο. Αριστερό μπακ όπως είπαμε ένας εκ των Μαργκάσα και Σοϊλέδης. Στον άξονα οι Φυλακτού και Τουρέ από τη στιγμή που μάλλον θα παίξει με 4-2-3-1 έχουν προβάδισμα, ενώ επιτελικός θα είναι ο Κλέιτον. Αριστερά θα είναι ο Χριστοφή, δεξιά ο Αγκάγιεφ και φορ ο Ντάρμπισαϊαρ.

Τα πιο πάνω βέβαια, δεδομένου ότι ο Κάρβερ θα ξεκινήσει με 4-2-3-1. Αν επιλέξει 4-4-2 με οποιονδήποτε σχηματισμό, η εντεκάδα αλλάζει. Από τη στιγμή όμως που ο Ερμής θα αμυνθεί μαζικά, μοιάζει πιο πιθανόν να αφήσει ανέγγιχτη την εντεκάδα του.