Home TOP NEWS Το αντίο που αξίζει σε ένα μάγο

Το αντίο που αξίζει σε ένα μάγο

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS-assis (135)


Η ημερομηνία έχει οριστεί λοιπόν. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20:00, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ, σε ένα ματς που καμία σημασία δεν θα έχει όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Θα έχει όμως το δικό του ξεχωριστό σκοπό, να τιμήσει τον ποιοτικότερο παίκτη που έπαιξε στο πρωτάθλημα μας την τελευταία δεκαετία. Τον “μάγο” όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νούνο Ασσίς.

Ο Ασσίς σε μια δύσκολη περίοδο για το σωματείο μας, κατακρίβιαν την πιο δύσκολη της ιστορίας του, κατάφερε να αποτελεί μόνιμα όαση και να μας χαρίσει πολλές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγιάς. Χάρη στην ευφυΐα του ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα και κατάφερε μέχρι και τα 39 του να κρύβει τη μπάλα. Αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (2012-2016), καταγράφοντας 143 συμμετοχές και 24 τέρματα. Για δύο αγωνιστικές περιόδους υπήρξε πρώτος αρχηγός της ομάδας μας, το 2015 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, ενώ το 2012 κατέκτησε το σούπερ καπ.

Όλα τα πιο πάνω δείχνουν ξεκάθαρα πως στις 31 Αυγούστου, το ΓΣΠ πρέπει να είναι γεμάτο και έτοιμο να τιμήσει το μάγο. Πρόσφερε όσο λίγοι στην ομάδα, μας έκανε να χαμογελούμε σε χρόνια δύσκολα και αξίζει να ζήσει μια τελευταία φορά την μαγεία του Πράσινου ΛΑΟΥ.

Για την ώρα απολαύστε όλα τα γκολ του. Μετά ετοιμαζόμαστε για το αντίο του: