Home TOP NEWS Επίσημα δύο τουλάχιστον λοιπόν

Επίσημα δύο τουλάχιστον λοιπόν

Ήταν κοινό μυστικό, η ψεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου το επιβεβαίωσε. Ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά δεν συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν πρόκειται να δηλωθεί στη λίστα για το πρωτάθλημα. Ο Βέλγος δεν άρπαξε τη δεύτερη ευκαιρία του καλοκαιριού, Νταμπίζας και Κάρβερ θέλουν κάτι πιο αξιόπιστο για τα φτερά έτσι αργά ή γρήγορα, θα έρθει και η ανακοίνωση παραχώρησης ή λύσης του συμβολαίου του Ζίγκι κοινή συναίνεση. Ανοίγει έτσι άλλη μια θέση για ξένο/κοινοτικό ποδοσφαιριστή.


Απομένουν 13 μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει τουλάχιστον δύο μεταγραφές παικτών της λίστας Α και μια της λίστας Β. Λέμε τουλάχιστον δύο γιατί στο ποδόσφαιρο 13 μέρες είναι αρκετός καιρός να ανοίξει και τρίτη αν το θελήσουν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Για την ώρα πάντως, δεν δείχνουν ή τουλάχιστον δεν διαρρέει τέτοια πρόθεση οπότε πάμε για δύο πάνω των 21 και ένα κάτω των 21 ετών.

Το πώς θα κατανεμηθούν οι θέσεις στις ανάγκες είναι ερωτηματικό. Το επικρατέστερο σενάριο είναι κάτω των 21 να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού και ο Νταμπίζας ήδη μίλησε με ένα τέτοιο παίκτη στην Αγγλία. Τις θέσεις λοιπόν των μεγάλων θα καταλάβουν ο αμυντικός μέσος και ο κεντρικός αμυντικός. Είπαμε ξανά πως ο Νταμπίζας δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ηλικίες αρκεί να έχει ο παίκτης ποιότητα και σωστή νοοτροπία. Οπότε ακόμα και το σενάριο που περιγράψαμε πιο πάνω μπορεί να ανατραπεί αν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.