Home TOP NEWS Εμείς δώσαμε δικαιώματα

Εμείς δώσαμε δικαιώματα

Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, στέλνουν από χθες μηνύματα και emails σχετικά με μια δήλωση του Πανίκου Χατζηλιασή. Συγκεκριμένα ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ, σε ερώτηση για τους διεκδικητές του τίτλου κατονόμασε την ομάδα του, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Όταν ρωτήθηκε από τον Αντρέα Πογιατζή για την ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε πως θα παλέψει για την Ευρώπη. Συνεπώς δεν τη θεωρεί ικανή για τον τίτλο κι ας του υποδείχθηκε από τον παρουσιαστή πως μια ομάδα με την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν τη ξεγράφεις τόσο εύκολα.


Όσο κι αν μας πειράζει αυτό που ακούσαμε, η πραγματικότητα είναι πως εμείς δώσαμε δικαιώματα. Γιατί ένας Αποελίστας ή ένας αντικειμενικός να θεωρεί πως μπορούμε για κάτι παραπάνω, όταν εδώ και κάποια χρόνια όχι μόνο δεν κτυπάμε πρωτάθλημα, αλλά δεν δηλώνουμε καν πως το θέλουμε; Επιπρόσθετα η εικόνα μας στην Ευρώπη, δεν βοήθησε την πεποίθηση και την ελπίδα πως φέτος θα επιστρέψουμε με αξιώσεις. Οπότε και πάλι, εμείς δώσαμε δικαιώματα.

Παρά να περιμένουμε τον ένα και τον άλλο να μας θεωρήσει υπολογίσιμη δύναμη λόγω της ιστορίας και του μεγέθους μας, ας τους αναγκάσουμε όλους να μας σεβαστούν με την απόδοση και τις απαιτήσεις μας μες το γήπεδο. Δεν έχει μεγάλη σημασία τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε, εκείνο που μετράει είναι τι κάνουμε εμείς μες το γήπεδο. Ας κάνουμε το 5Χ3 σε πρώτη φάση και να πάμε στα ντέρμπι με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Όλα τα άλλα είναι απλά συζητήσεις και δεν πρέπει να μας αγγίζουν ιδιαίτερα.