Home TOP NEWS Δημητρίου για μεταγραφική ενίσχυση και πρεμιέρα με Ερμή

Δημητρίου για μεταγραφική ενίσχυση και πρεμιέρα με Ερμή

filiko-omonoia-pao-b-Toure (26)


Προς το τέλος οδεύει η μεταγραφική περίοδος και στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί η ενίσχυση της ομάδας. Μιλώντας στο Super Sport ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται και τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιες θέσεις θα γίνει ενίσχυση και ποιος είναι ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν.

Όσον αφορά τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά είπε: «Έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής ότι δεν θα δηλωθεί στον κατάλογο για το νέο πρωτάθλημα. Ασφαλώς για να παρθεί αυτή η απόφαση λήφθηκαν υπόψη παράγοντες και κύρια η συνολική παρουσία του παίκτη στην ομάδα, όσον αφορά τους κανόνες που διέπουν την εσωτερική λειτουργία του συλλόγου. Οι συμβατικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τον παίκτη και το αντίστροφο συνεχίζουν να υφίστανται. Ο σύλλογος έχει πάρει αυτή την αγωνιστική απόφαση και για την εξέλιξη του όλου θέματος θα πρέπει να δούμε και την αντίδραση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή».

Πρόταση για την απόκτηση Γιωργαλλίδη: «Η ΑΕΚ έχει υποβάλει επίσημη πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την απόκτηση του Αντώνη Γιωργαλλίδη, όμως στο παρών στάδιο δεν θέλουμε να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Για εμάς προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για αυτό το ζήτημα μετά το παιχνίδι».

Στη Συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ερμή. Το αρχικό του σχόλιο για το Σαββατιάτικο αγώνα: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το Πρωτάθλημα. Η ομάδα βγάζει μια “δίψα” μέσα από τις προπονήσεις για να μπει με νίκη και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Ασφαλώς το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα που προκύπτει από το γεγονός ότι ο αντίπαλος αποτελείται από ένα νέο ρόστερ και αυτό σημαίνει ότι ήταν δύσκολο να ακολουθηθεί η διαδικασία του σκάουτινγκ. Προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά και άλλες πληροφορίες να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τον Ερμή, τον οποίο εκτιμούμε και υπολογίζουμε. Από εκεί και πέρα βλέπουμε ότι η ομάδα σημειώνει σημαντική βελτίωση τον τελευταίο ένα μήνα και μέσα από το τελευταίο φιλικό φάνηκε η ομαδική και ατομική βελτίωση και θέλουμε να συνεχιστεί και να συνδυαστεί με νίκη στην πρεμιέρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου: