Home TOP NEWS Να είναι η χρονιά που επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Να είναι η χρονιά που επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις μια μέρα μακριά και μια από τις συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά καφενεία είναι πόσο μακριά μπορεί να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν βοηθά όσους θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για μια ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικήτρια του τίτλου, πρόκειται όμως για δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Και η δεύτερη, το πρωτάθλημα δηλαδή, ξεκινάει αύριο με όλους τους μονομάχους σε ευθεία γραμμή. Η ομάδα θα καθορίσει πόσο μακριά μπορεί να πάει.


Οι διοικούντες και ο Νταμπίζας μίλησαν για μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα ευχαριστεί τους οπαδούς της, που θα θέλει τη νίκη κάθε παιχνίδι, θα επιστρέψει στα ψηλά. Εκείνο που εμμέσως πλην σαφώς υπονόησαν, το είπαν πιο ξεκάθαρα οι παίκτες: η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει το πρωτάθλημα. Βήμα βήμα, παιχνίδι παιχνίδι, αλλά πρέπει να είναι εκεί, πρέπει να το χτυπήσει, πρέπει να το απαιτήσει από τον εαυτό της. Αν το έκανε πιο νωρίς προ διετίας, μπορεί στο τέλος και να το κατακτούσε. Αν το κάνει έγκαιρα φέτος, μπορεί να καταλάβει ότι πρώτα από όλα δουλειά θέλει η νοοτροπία της.

Είμαστε 6 χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα και 4 μακριά από τη διεκδίκηση του. Φέτος πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει. Δεν αντέχει ο οργανισμός μας το ρόλο του κομπάρσου, δεν αντέχει συμβιβασμούς. Όσοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν απαιτήσεις και με τις απαιτήσεις είναι που κάποτε έγινε αυτός ο σύλλογος μεγάλος. Αγωνιστικά κενά υπάρχουν, έχουν όλοι όμως, ενώ υπάρχει και χρόνος να διορθωθούν. Ας μην φτιάχνουμε άλλοθι στον εαυτό μας, πρέπει να επιστρέψουμε.