Home TOP NEWS Παίρνει λεφτά, χάνει βάθος και εμπειρία

Παίρνει λεφτά, χάνει βάθος και εμπειρία

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου της Αντρέα Δημητρίου την πρόταση της ΑΕΚ για τον Αντώνη Γιωργαλλίδη, τη στιγμή που φυσιολογικά ο Κυριάκος Δημητρίου αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει το θέμα εκ μέρους της ΑΕΚ, λόγω Σλόβαν Λίμπερετς. Η ουσία είναι πως η περίπτωση μεταγραφής του Κύπριου διεθνή τερματοφύλακα στην ομάδα της Λάρνακας είναι υπαρκτή και πιθανή. Για την ακρίβεια ανεπίσημα από την ΑΕΚ εκφράζουν την αισιοδοξία πως ο Αντώνης θα είναι τη χρονιά που μπαίνει στο ρόστερ τους.

Στην περίπτωση που τελικά όντως πωληθεί ο Αντώνης Γιωργαλλίδης στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπει ένα ποσό το οποίο ενδεχομένως θα αξιοποιηθεί (όπως και το ποσό που θα αποδεσμευτεί από το μισθολόγιο) για τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χάσει όμως σε βάθος – λογικά ο Κότσαρης θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Παναγή – αλλά και σε εμπειρία, αφού ο Αντώνης είναι χρόνια στα γήπεδα, έχει ζήσει και έχει προσφέρει πολλά.

Νταμπίζας και Κάρβερ καλούνται να αξιολογήσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Όποια κι αν είναι η κατάληξη της ιστορίας, ακόμα και αν ο Γιωργαλλίδης πάει τελικά στην ΑΕΚ, δεν διαγράφονται τα όσα πρόσφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε η θέση που έχει κρατήσει στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας μας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνουν πάντως, πως η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά τον αγώνα με τον Ερμή για την 1η αγωνιστική.