Home TOP NEWS Πήρε το μήνυμα και έστειλε το δικό του

Πήρε το μήνυμα και έστειλε το δικό του

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε την απόκτηση του Ντάριο Κρέσιτς, ενός τερματοφύλακα με προϋπηρεσία σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μάιντζ και Μπάγιερ Λεβερκούζεν, έστω κι αν στις τελευταίες δύο είχε ρόλο παγκίτη. Άμεσα όλοι αναρωτήθηκαν αν έρχεται στην ομάδα για πρώτος ή για δεύτερος πορτιέρο. Λίγες ώρες μετά ο Κωνσταντίνος Παναγή έστειλε το μήνυμα πως η θέση κάτω από τα δοκάρια θα γίνει διεκδικίσιμη μόνο αν ρίξει ο ίδιος την απόδοση του.


Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας ήταν ένας από τους κύριους λόγους που μια προβληματική εμφάνιση από το σύνολο, είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Φώναξε παρόν όποτε χρειάστηκε (πέραν του γκολ που έκλεισε σωστά το χώρο, αλλά η μπάλα πέρασε από κάτω του), είχε σωτήριες επεμβάσεις, γενικώς έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω. Απέδειξε δε πως ο ανταγωνισμός όχι μόνο δεν θα τον επηρεάσει αρνητικά, αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο να γίνει ακόμα καλύτερος.

Κάθε μεγάλη ομάδα ξεκινάει από τον άσσο, λένε οι προπονητές. Παναγή, Κρέσιτς και Κότσαρης θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη μια θέση τερματοφύλακα. Ο Κωνσταντίνος έδειξε πως το πήρε το μήνυμα και φρόντισε να στείλει το δικό του.