Home TOP NEWS Οι δυο μικροί έμοιαζαν όαση

Οι δυο μικροί έμοιαζαν όαση

 


Δίχως αμφιβολία, η πρεμιέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φανέρωσε προβλήματα κι ας συνοδεύτηκε με τρίποντο. Μεσοαμυντικά η ομάδα είχε σοβαρά κενά και αδυναμίες και καλείται να τις διορθώσει κερδίζοντας τα επόμενα παιχνίδια, γιατί από 6η αγωνιστική και μετά έχει ντέρμπι. Μέσα στη γενικότερη μη αποδεκτή εικόνα, υπήρχαν και ποδοσφαιριστές (όχι πολλοί) που ξεχώρισαν. Δυο από αυτούς, ήταν οι νεαροί Αγκάγιεφ (24) και Τουρέ (22). Αποτελούν νέες μεταγραφές, δείχνουν όμως από νωρίς πως θα βοηθήσουν.

Ξεκινώντας από τον Ισραηλινό, ήταν προφανώς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν πέτυχε δυο γκολ και έδωσε την ασσίστ στο κερδισμένο πέναλτι του Ντάρμπισαϊαρ; Ο Αμίρ ήταν συνεχής απειλή για τον αντίπαλο, ειδικά όταν έπαιρνε τη μπάλα με χώρο και με προϋποθέσεις. Μαζί με το Δημήτρη Χριστοφή που βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του, αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο για τα φτερά της επίθεσης και είναι δεδομένο πως θα προβληματίσουν πολύ τις απέναντι άμυνες.

Όσον αφορά τον Τουρέ, είχαμε γράψει και στο παρελθόν πως εντυπωσιάζει, είμαστε όμως επιφυλακτικοί επειδή το δείγμα ήταν μικρό. Εξακολουθεί να είναι μικρό και εννοείται πως θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Κάθε ματς όμως γίνεται καλύτερος, αφήνει περισσότερες υποσχέσεις και δημιουργεί προσδοκίες. Ο Μπλάτι τα κάνει πραγματικά όλα μες το γήπεδο και αποτελεί ένα πολυσύνθετο χαφ που και μαρκάρει και μοιράζει. Διαθέτει εξαιρετική ατομική τεχνική, αλλά δεν είναι ντελικάτος, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια στη φωτιά. Χθες μάλιστα μας έδειξε πως διαθέτει και μακρινή μπαλιά κάτι που δεν είχαμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ζητούμενο προφανώς για τους δυο μικρούς που μετά το παιχνίδι έφυγαν παρέα και έδειξαν να “κολλούν” και εκτός γηπέδου, είναι να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους και να συνεχίσουν τις ψηλές πτήσεις. Ζητούμενο για την υπόλοιπη ομάδα να τους ακολουθήσει γιατί το σύνολο δεν είχε ούτε τη διάθεση τους, ούτε την απόδοση τους. Είναι ακόμα νωρίς, εκ πρώτης όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τους δύο.