Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι παίκτες δίνουν ότι μπορούν”

“Οι παίκτες δίνουν ότι μπορούν”

antreas


Μεγάλη ικανοποίηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ που οι παίκτες με νέα νίκη έστειλαν την ομάδα μας με άνεση στους τέσσερις του κυπέλλου κόκα κόλα. Ο Αντρέας Δημητρίου δήλωσε με το τέλος του σημερινού αγώνα:

“Ήμασταν σοβαροί παίξαμε όσο έπρεπε και πήραμε την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών ήταν σοβαροί επαγγελματίες. Είμαστε επίσης ευχαριστημένοι με το Ζοσέ, τον φέραμε στην ομάδα πιστεύοντας πως μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά παρά την αποχή. Είναι ένα παιδί σοβαρό, εργατικό και μας δικαιώνει. Όπως και η ομάδα θα κριθεί σε βάθος χρόνου, το ίδιο και αυτός σε ατομικό επίπεδο. Ανεβαίνει συνεχώς, σε υψηλά επίπεδα θα έρθει σε βάθος χρόνου.

“Οι παίκτες έχουν επιβεβαιώσει πως αυτοί θα επικεντρωθούν στη δουλειά τους. Αυτοί οι παίκτες έχουν καταφέρει να φέρουν την ελπίδα με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά τους. Έχουμε 25 μέρες να σώσουμε την ομάδα, όλοι συμβάλλουν. Οι παίκτες δίνουν ότι μπορούν πρέπει όλοι μαζί, τεχνική ηγεσία, παίκτες κόσμος να πετύχουμε το μεγάλο στόχο”.