
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο νέο Πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η “βασίλισσα” επικράτησε με 3-0 της Σοσιεδάδ εκτός έδρας, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να σημειώνει δύο γκολ.
Νωρίτερα η Σπόρτινγκ Χιχόν κέρδισε 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ, αφού με τη συμπλήρωσε 72 δευτερολέπτων ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ. Ο Ουαλός έστειλε τη μπάλα στα δύχτια με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβαχάλ. Στο 40ο λεπτό ο Μάρκο Ασένσιο χρίστηκε σκόρερ, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο τετ-α-τετ τους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπέιλ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, αφού πέρασε και τον πορτιέρο της Σοσιεδάδ.
Στιγμιότυπα από τον αγώνα στο “Ανοέτα”:

![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



