Home SPORTS NEWS Μεγάλο «διπλό» η Ουν. Ντε Τσίλε (videos)

Μεγάλο «διπλό» η Ουν. Ντε Τσίλε (videos)


Ο Νάτσο Σκόκο μπορεί να πέτυχε γκολάρα, αλλά αυτό δεν έφτανε για την Νιούελς στο να νικήσει την Ουν. Ντε Τσίλε στο Κόπα Λιμπερταδόρες με τους Χιλιανούς να παίρνουν μεγάλη νίκη στην Αργεντινή. Ισοπαλία για την Ολίμπια στον ίδιο όμιλο, νίκες Μιγιονάριος, Γκρέμιο, Έμελεκ…

Για τον 7ο όμιλο ο πρώην άσος της ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ, αλλά η Νιουέλς Ολντ Μπόις έχασε με 1-2 από την Ουνιβερσιδάδ της Χιλής, σε ματς που είχε δυο κόκκινες.
Οι φιλοξενούμενοι, που πέρασαν στην κορυφή, προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ του Γκιλέρμο Μαρίνο στο 3’ και πέναλτι του Τσάρλες Αρανγκουίζ στο 16’. Στο 45’, ο Σκόκο μείωσε με τέλεια εκτέλεση φάουλ. Για την γηπεδούχο ο Γκάμπριελ Χάιντσε αποβλήθηκε στο 70’, ενώ στο 76’ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Χόσε Ρόχας για τη φιλοξενούμενη.
Για το ίδιο γκρουπ, η Ολίμπια παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στην Ντεμπορτίβο Λάρα από τη Βενεζουέλα, αν και προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα του Φρέντι Μπαρέιρο. Η φιλοξενούμενη μείωσε σε 2-1 στο 70’ με τον Μάρλον Φερνάντεζ, ενώ ισοφάρισε σε 2-2 ο Χοσέ Τορεάλμπα στο 85’.
Στην κορυφή του ομίλου είναι η Ουν. Ντε Τσίλε με 6 πόντους και ακολουθούν Ολίμπια και Ντεπορτίβο Λάρα με 4, ενώ η Νιούελς έμεινε στους 3, καθώς γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα.

Για τον 8ο όμιλο, η Γκρέμιο θριάμβευσε με 4-1 της Καράκας, πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη και έπιασε τη Φλουμινένσε στους έξι βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ήταν ο Ζε Ρομπέρτο, καθώς πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε τα υπόλοιπα. Στο πρώτο μέρος για τη Γκρέμιο σκόραραν ο Ερνάν Μπάρκος και ο Βερλέι. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα δυο πανέμορφα τέρματα ο Ζε Ρομπέρτο. Στο 59’ είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Ελιονάι Σάντσεζ! Η Καράκας έμεινε στους τρεις πόντους, όσους έχει και η Χουατσιπάτο…

Η Μιγιονάριος στον 5ο όμιλο, πέτυχε την πρώτη νίκη της, καθώς στην έδρα της επικράτησε με 2-1 της Σαν Χοσέ. Οι Κολομβιανοί προηγήθηκαν στο 16’ με τον Πέδρο Φράνκο. Η ομάδα της Βολιβίας ισοφάρισε στο 45’ με τον Κάρλος Σαουσέδο, και η νίκη για τη γηπεδούχο ήρθε με τέρμα του Ουάσον Ρεντερία στο 80’.

Σημαντική νίκη και για την Έμελεκ, με 2-1 στην έδρα της απέναντι στην Ντεπόρτες Ικίκε. Η ομάδα του Ισημερινού με τέσσερις αγώνες έφτασε τους έξι πόντους, όσους έχουν Βελέζ και Πενιαρόλ (έχουν έναν αγώνα λιγότερο). Στους τρεις έμειναν οι Χιλιανοί, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Για την Έμελεκ σκόραραν ο Σέζους στο 57’ και ο Ανγκούλο στο 75’, ενώ από το 65’ η φιλοξενούμενη έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη από τον Γκραμπίνσκι. Η Ικίκε μείωσε με τον βιγιαλόμπος στο 79’…

Οι βαθμολογίες

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Νασιονάλ (Ουρουγουάη) 4 (2 αγ.)
Τολούκα (Μεξικό) 3 (2 αγ.)
Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 3 (2 αγ.)
Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) 1 (2 αγ.).

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιμπερτάδ (Παραγουάη) 6 (2 αγ.)
Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού) 3 (2 αγ.)
Παλμέιρας (Βραζιλία) 3 (2 αγ.)
Τίγκρε (Αργεντινή) 0 (2 αγ.).

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 6 (2 αγ.)
Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 3 (2 αγ.)
Σάο Πάολο (Βραζιλία) 3 (2 αγ.)
Άρσεναλ Σαραντί (Αργεντινή) 0 (2 αγ.).

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Βελέζ Σάρφιλντ (Αργεντινή) 6 (3 αγ.)
Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 6 (3 αγ.)
Ικίκε (Χιλή) 3 (3 αγ.)
Έμελεκ (Εκουαδόρ) 3 (3 αγ.).

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία: Τιχουάνα (Μεξικό) 6 (2 αγ.)
Κορίνθιανς (Βραζιλία) 4 (2 αγ.)
Μιλονάριος (Κολομβία) 3 (3 αγ.)
Σαν Χοσέ (Βολιβία) 1 (3 αγ.).

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) 7 (3 αγ.)
Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία) 4(3 αγ.)
Σάντα Φε (Κολομβία) 2 (2 αγ.)
Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 0 (2 αγ.).

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ουνιβερσιδάδ της Χιλής (Χιλή) 6 (3 αγ.)
Ολίμπια (Παραγουάη) 4 (3 αγ.)
Ντεπορτίβο Λάρα (Βενεζουέλα) 4 (3 αγ.)
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) 3 (3 αγ.).

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Γκρέμιο (Βραζιλία) 6 (3 αγ.)
Φλουμινένσε (Βραζιλία) 6 (3 αγ.)
Καράκας (Βενεζουέλα) 3 (3 αγ.)
Χουατσιπάτο (Χιλή) 3 (3 αγ.)

http://www.youtube.com/watch?v=MDS1VkZv6AM&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=TsGL75j-Jfs&feature=player_embedded

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr