Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ. Παναγιώτα: “Όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Κ. Παναγιώτα: “Όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Συνηθίζουμε να έχουμε τίτλους με δηλώσεις παικτών, παραγόντων, προπονητών, οπότε μάλλον θα αναρωτιέστε ποια είναι η κ. Παναγιώτα! Σε αυτή την ιστορία, αυτήν που θα γραφτεί τις επόμενες 20 μέρες, πρωταγωνιστές, ήρωες αν θέλετε είμαστε όλοι εμείς και οι δηλώσεις μας έχουν τεράστια σημασία! Ο κ. Κάρολος, η κ. Παναγιώτα, ο κ. Γιώργος, όλοι μας πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να βγούμε από το τέλμα! Ήρωες σε αυτή την ταινία είμαστε όλοι μας και το τέλος θα γραφτεί από εμάς!


Η κ. Παναγιώτα Μουζουρή, είναι 85 χρονών, πρόσφυγας από τη Μόρφου και κατοικεί στη Λεμεσό. Σήμερα έδωσε ολόκληρη τη σύνταξη της για να στηρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χαμογελώντας είπε “όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα και θέτοντας το παράδειγμα για όλους μας. Προτίμησε να δώσει στην ιδέα αυτή χρήματα, παρά να τα αξιοποιήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο, ο κάθε ένας με τον τρόπο του όμως μπορεί να συνεισφέρει.

Όπως ακριβώς έκανε τη συνεισφορά του λίγο μετά την κ. Παναγιώτα, το Προσφυγικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Βατυλής. Τα μέλη του σωματείου μάζεψαν 500 Ευρώ και τα παρέδωσαν σήμερα στα γραφεία, με το σημείωμα “Για την ομάδα του ΛΑΟΥ”. Σε αυτή την ιστορία, το λέμε ξανά, πρωταγωνιστές είμαστε όλοι μας! Και έχουμε όλοι δουλειά να κάνουμε!