Home SPORTS NEWS Κίνδυνος τιμωρίας για Γιουνάιτεντ

Κίνδυνος τιμωρίας για Γιουνάιτεντ


Πειθαρχική έρευνα για τη συμπεριφορά του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης γα την αποβολή του Νάνι από τον Τούρκο διαιτητή Κιουνέιτ Τσακίρ ξεκίνησε η UEFA…


Αυτό σημαίνει πως για τον Σκωτσέζο τεχνικό και για τους «κόκκινους διαβόλους» υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας από την πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Η UEFA άνοιξε σχετικό φάκελο για πειθαρχική έρευνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις αντιδράσεις μετά την κόκκινη του Νάνι και την απουσία του Φέργκιουσον από την συνέντευξη τύπου στο παιχνίδι με την Ρεάλ, ενέργεια που δεν συνάδει με την εκπλήρωση των υποχρεώσεων σχετικά με την συνέντευξη τύπου.

Όπως ανακοινώθηκε, η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, άρχισε τις απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος του συλλόγου για την αποβολή του Νάνι, αλλά και του Σκωτσέζου προπονητή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε με βάση τους κανονισμούς-στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά τον αγώνα ήταν εκνευρισμένος από την απόφαση του Τσακίρ να δείξει απευθείας κόκκινη στον Πορτογάλο, δεν εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου, και δηλώσεις έκανε ο βοηθός του Μάικ Φελαν!

Με την αποβολή, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν έξαλλος και κατέβηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, φωνάζοντας στον διαιτητή, αλλά και στον 4ο ρέφερι. Με τη λήξη του αγώνα τόσο ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», όσο και οι περισσότεροι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Τούρκο διαιτητή. Μόλις ο Τσακίρ σφύριξε τη λήξη περικυκλώθηκε από τους περισσότερους παίκτες της Γιουνάιτεντ, με τον Τούρκο να γίνεται αποδέκτης διαμαρτυριών σε έντονο ύφος. Λίγοι ήταν αυτοί που απλά του έδωσαν το χέρι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το… άκουσμα της λήξης ήταν στη γραμμή του άουτ και κουνώντας το δάχτυλο φώναζε στον διαιτητή εκνευρισμένος.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr