Home TOP NEWS Πείτε τους ακριβώς τι νιώθετε!

Πείτε τους ακριβώς τι νιώθετε!

Τις τελευταίες μέρες έγινε πολύς λόγος για τη γιούχα στον Γκεόργκε Φλορέσκου. Αρκετός κόσμος σε άρθρο μας που καταδίκαζε αυτή την ενέργεια απαντούσε πως “δεν αντιλαμβάνονται που παίζουν και τι θέλουμε από αυτούς”. Ο Μάριος Δημητρίου που βρίσκεται στη φωτογραφία σίγουρα αντιλαμβάνεται γιατί είναι Κύπριος και ΟΜΟΝΟΝΟΙΑΤΗΣ. Τους υπόλοιπους (με εξαίρεση τους διεθνείς) θα έχετε την ευκαιρία να τους εξηγήσετε ακριβώς πως νιώθετε, σήμερα στο φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9.


Το σωματείο ανακοίνωσε επίσημα πως παίκτες της ομάδας θα δώσουν το παρόν τους. Είναι λοιπόν ιδανική ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά και να τους εξηγήσουμε άνθρωπος προς άνθρωπο, τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ για μας και τι περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ διαφορετικό ένας παίκτης να νιώθει την πίεση της κερκίδας από το να μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο, εννοείται στο σωστό ύφος και πλαίσιο, με τον κόσμο. Και σήμερα θεωρούμε πως πολλοί από τους νέους ποδοσφαιριστές μας θα πάρουν σήμερα μια καλή γεύση από τη κουλτούρα μας.

Διαχρονικά οι σχέσεις ομάδας-κόσμου ήταν εξαιρετικές. Τα τελευταία χρόνια λόγω της κακής πορείας της ομάδας και των συχνών αλλαγών στο ρόστερ, αυτό το στοιχείο έχει φθαρεί. Έχουμε λοιπόν ιδανική ευκαιρία σήμερα, να αρχίσουμε να κτίζουμε ξανά σχέση με τους παίκτες μας. Δεν θέλουμε να παίζουν μπάλα γιατί μας φοβούνται ή φοβούνται τη γιούχα. Θέλουμε να παίζουν γιατί αντιλαμβάνονται ποια ιδέα πρεσβεύουν και ποιον κόσμο εκπροσωπούν!