Home TOP NEWS Γέμισαν μπαταρίες, μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα

Γέμισαν μπαταρίες, μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα

Διήμερο ρεπό παραχωρήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Κάποιοι μετά από ειδική άδεια, επέλεξαν να το “απολαύσουν” στην Ελλάδα, οι περισσότεροι όμως παρέμειναν στην Κύπρο, αρκετοί από τους οποίους το Σάββατο έδωσαν το παρόν τους στο Φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9. Αφού γέμισαν μπαταρίες και πέρασαν χρόνο με τους δικούς τους, οι ποδοσφαιριστές πλέον μπαίνουν αυτή τη βδομάδα σε ρυθμούς πρωταθλήματος.


Από τις προπονήσεις βέβαια θα λείψουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι διεθνείς Καρλίτος, Παναγή και Κατελάρης, ενώ πριν από το φιλικό με τον Απόλλωνα, η ενημέρωση χαρακτήρισε τραυματίες τους Χριστοφή, Ρουσιά, Δημητρίου και Απόλλωνα Βασιλείου. Ο Ρουσιάς θα προσπαθήσει από αυτή τη βδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, θα χρειαστεί όμως το χρόνο του για να ανέβει στα επιθυμητά επίπεδα, η κατάσταση του Δημητρίου θα ξεκαθαρίσει νωρίς μες τη βδομάδα, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι σίγουρα εκτός. Χρόνο θα χρειαστεί και ο Αντρέας Παναγιώτου που από τη περασμένη εβδομάδα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ασφαλώς, στόχος αυτή την εβδομάδα δεν είναι άλλος από τον εντοπισμό και τη διόρθωση λαθών, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πολύ καλύτερη, από ότι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.