Home TOP NEWS Μπαίνει αμέσως εντεκάδα ο Βύντρα

Μπαίνει αμέσως εντεκάδα ο Βύντρα

Μπορεί να ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τελευταία στιγμή και να ήταν η προτελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας, αλλά χρειάζεται να μπει στα βαθιά άμεσα. Ο λόγος για το Λουκά Βύντρα, ο οποίος αναμένεται από το Σάββατο κιόλας κόντρα στη Δόξα να μπει στη βασική εντεκάδα. Τα αμυντικά κενά τόσο στην Ευρώπη όσο και τις δυο πρώτες αγωνιστικές ήταν κάτι παραπάνω από έντονα και ο Βύντρα καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας προς άμεση επίλυση τους.


Η φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή είναι καλή, αφού προπονείτο ατομικά με προσωπικό γυμναστή όσο καιρό συζητούσε την διακοπή συμβολαίου με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Γενικώς είναι ποδοσφαιριστής που δίνει μεγάλη έμφαση στη φυσική του κατάσταση και πολύ σύντομα θα είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Χρειάζεται βέβαια να πάρει αγωνιστικά λεπτά και μόνο μέσω αυτών θα φτάσει στο 100%, όσο πιο γρήγορα αρχίσει όμως να τα παίρνει τόσο το καλύτερο. Η άμυνα μας άλλωστε δεν σηκώνει πειράματα.

Αγωνιστικά τώρα, το γεγονός πως θα βρει σε μεγάλο βαθμό Ελλαδίτης γύρω του (είναι σχεδόν δεδομένο πως στα άκρα της άμυνας ξεκινάνε Σοϊλέδης και Κωνσταντινίδης, ενώ θέση κτυπάει και ο Παντελιάδης) σίγουρα θα τον βοηθήσει. Συμπαίκτες με τους προαναφερθέντες δεν έχει υπάρξει, αν μη τι άλλο όμως μιλάνε την ίδια γλώσσα και ο Βύντρα θα κληθεί να τους καθοδηγήσει.