Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Άλλοι στη θέση μας θα είχαν κλείσει

Λίμπερο: Άλλοι στη θέση μας θα είχαν κλείσει

Γράφει ο Λίμπερο
Καλοκαίρι τέλος, μεταγραφές τέλος, φεστιβάλ και ρεπό τέλος. Πλέον η προσοχή όλων στο πράσινο στρατόπεδο πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρο.


Λούκας Βύντρα
Όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας θα μπει από νωρίς στην μάχη. Τα σοβαρά κενά που παρουσιάστηκαν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, επιβάλλουν αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε επίπεδα απόδοσης. Το ανέβασμα χρειάζεται να γίνει από όλους.

Πολύτιμες εμπειρίες
Ο Βύντρα κουβαλάει πολύτιμες εμπειρίες από την πολύχρονη του καριέρα, οι οποίες για την ώρα φαίνονται χρυσάφι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν ο Ελλαδίτης δέσει την αμυντική γραμμή, θα κερδίσει πολύ εύκολα την αγάπη της κερκίδας.

Αλλαγές και στα άκρα
Πέραν από την είσοδο του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, αλλαγές αναμένονται και στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Σοϊλέδης και Κωνσταντινίδης ήρθαν για να ανεβάσουν το επίπεδο και τα λεπτά που πήραν στην τιμητική του Νούνο Ασίς θα βοηθήσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους.

Στόχος οι συνεχόμενες νίκες
Το κακό ξεκίνημα ενόχλησε τον πράσινο λαό που περίμενε πως θα εκμεταλλευτούμε φέτος το ευνοϊκό πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος και να κολλήσουμε συνεχόμενες νίκες. Το στραπάτσο με την Αναγέννηση πρέπει να μπει αναγκαστικά στην άκρη και με σοβαρότητα να ξεκινήσουμε νικηφόρο σερί χωρίς άλλες δικαιολογίες.

Αν ήταν άλλοι δεν θα υπήρχαν
Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το 6ο φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9. Για άλλη μια χρονιά οι οργανωμένοι έστησαν την δική τους γιορτή και έδωσαν δύναμη κυρίως στους νεαρούς φίλους της ομάδας κρατώντας τους «ζεστούς» για το μέλλον. Με τις αμέτρητες πίκρες των τελευταίων ετών αν ήταν άλλοι στην θέση μας θα είχαν κλείσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κόσμος είναι αυτός που κράτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή και οι οργανωμένοι έπαιξαν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο.  Προσωπικά τους ευχαριστώ για την δυναμική που προσδίδουν στο Σωματείο και εύχομαι η ομάδα να τους δώσει επιπλέον κίνητρα να βελτιωθούν περισσότερο και οι ίδιοι.