Home TOP NEWS Σημαντικό παιχνίδι για Κύπρο και Παναγή

Σημαντικό παιχνίδι για Κύπρο και Παναγή

Υψηλού βαθμού δυσκολίας, το παιχνίδι που δίνει σήμερα η Εθνική Κύπρου. Η Κύπρος υποδέχεται στο Στάδιο ΓΣΠ το Βέλγιο στις 21:45, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Προφανώς η ομάδα μας θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση, ξέρει όμως πως το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού αντιμετωπίζει την καλύτερη φουρνιά ποδοσφαιριστών που έβγαλε ποτέ το Βέλγιο και ένα σύνολο που θεωρείται από τα κορυφαία του κόσμου.


Στον άσσο της Εθνικής, αναμένεται πως θα ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάνει τους τελευταίους 18 μήνες τεράστια άλματα προόδου, έχει καθιερωθεί στον άσσο της ομάδας μας και έχει ήδη ντεμπουτάρει και για την Εθνική. Το σημερινό ματς θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για όποιον κι αν ξεκινήσει στη θέση του τερματοφύλακα και ο Κωνσταντινος ξέρει πως αν ξεκινήσει οι ικανότητες του θα δοκιμαστούν στο μέγιστο βαθμό.

Κατά τα άλλα η Εθνική θα ακολουθήσει συντηρητική τακτική και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στην κόντρα. Στα θετικά είναι πως οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που έπαιξαν στην Ευρώπη είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ οι Βέλγοι λόγω του Euro 2016, άργησαν να ξεκινήσουν. Η Κύπρος θα τα δώσει όλα ξέροντας πως δεν είναι το φαβορί και θα πάρει ότι μπορέσει από το ματς.