Home TOP NEWS Να βγει η δουλειά στο γήπεδο

Να βγει η δουλειά στο γήπεδο

“Έχουμε πρόβλημα μεσοαμυντικά, το βλέπουμε, μπορούμε να το πούμε. Έχουμε δυο εβδομάδες για δουλειά, κάποια παιδιά θα φύγουν για Εθνικές, αλλά οι αμυντικοί μου θα μείνουν όλοι εδώ για να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε, να είμαστε καλύτεροι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα”. 


Τα πιο πάνω ήταν τα λόγια του Τζον Κάρβερ αμέσως μετά την ισοπαλία με την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο κόουτς αναγνώρισε το πρόβλημα, δήλωσε και πως θα δουλέψουν για να το διορθώσουν. Τα αποτελέσματα αυτών των διορθωτικών κινήσεων, είναι που ζητά και θέλει ο κόσμος να δει στο γήπεδο. Όχι άλλα παιδαριώδη λάθη, όχι άλλα δώρα στους αντίπαλους επιθετικούς, όχι άλλοι ακάλυπτοι χώροι. Σφριγηλή άμυνα, σωστή μεσοαμυντική λειτουργία, έτσι ώστε η μπάλα να είναι περισσότερο στη κατοχή μας και υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Κάποιες από τις διορθώσεις θα έρθουν με αλλαγές. Τουλάχιστον οι τρεις Ελλαδίτες της άμυνας Σοϊλέδης, Βύντρα και Κωνσταντινίδης θα είναι στην εντεκάδα και δεν αποκλείεται να δούμε και 100% ελληνική άμυνα με τον Παντελιάδη να τους πλαισιώνει. Την τελευταία θέση βέβαια κτυπάνε και οι Νασιμέντο-Όρσουλιτς. Από κει και πέρα ο Μαργκάσα θα είναι στον άξονα και καλείται με τα τρεξίματα του να καλύψει τους χώρους που έμοιαζαν γυμνοί στα δυο πρώτα παιχνίδια της ομάδας. Η ανάγκη για βελτίωση φωνάζει.