Home ΚΥΠΡΟΣ Ήττα με 3-0 από το Βέλγιο δέχθηκε η Εθνική Κύπρου

Ήττα με 3-0 από το Βέλγιο δέχθηκε η Εθνική Κύπρου

Cyprus-Belgium (4)


Την ήττα με 3-0 από το Βέλγιο γνώρισε η Εθνική Κύπρου στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο Κωνσταντίνος Παναγή αγωνίστηκε σε όλο το ματς, αποκρούοντας μάλιστα πέναλτι στο 90′.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Λουκάκου (2) και Καράσκο. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 61′, με τον Καράσκο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 81′.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Η εξέλιξη του αγώνα στο ΓΣΠ:

-Ο Λουκάκου με κοντινή κεφαλιά στο 13′ έδωσε προβάδισμα στο Βέλγιο, αφού είχε προηγηθεί οριζόντιο δοκάρι μετά από απόκρουση του Παναγή σε σουτ από το ύψος της περιοχής.

Cyprus-Belgium (10)

-Στο 15′ η Κύπρος έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν η κεφαλιά του Σωτηρίου πέρασε δίπλα από την εστία του Κουρτουά.

-Σωτήρια επέμβαση του Παναγή στο 38′, που έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Λουκάκου.

-Στο 43′ ήρθε η μεγαλύτερη φάση στον αγώνα για την Εθνική Ανδρών, όταν ο Εφραίμ έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απόκρουσε με γροθιές.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Εθνική Βελγίου μπροστά στο σκορ, με 0-1.

-Λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουρτουά πέρασε η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζούνιορ, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Cyprus-Belgium (7)

-Στο 61ο λεπτό ο Λουκάκου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής του ομάδας με κοντινή κεφαλιά, πάλι χωρίς δυσκολία αφού βρισκόταν μπροστά σε κενή εστία. Η μπάλα έφτασε στον Βέλγο μετά από απόκρουση του Παναγή σε σουτ από κοντινή απόσταση.

-Δύο αποκρούσεις σε διάστημα λίγο δευτερολέπτων έκανε ο Παναγή στο 76ο λεπτό, όταν απέκρουσε αρχικά σουτ του Βερτόγκεν και στη συνέχεια του Καράσκο, διώχνοντας σε κόρνερ.

Ethniki-Panagi (8)

-Τρίτο γκολ στον αγώνα πέτυχε το Βέλγιο στο 81ο λεπτό, όταν ο Καράσκο σε κενή εστία πλάσαρε στα δίχτυα. Πανομοιότυπο γκολ με τα προηγούμενα δύο, αφού προηγήθηκε απόκρουση του Παναγή σε σουτ από πολύ κοντά.

-Στο 90ο λεπτό ο Παναγή απέκρουσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μπατσουαγί.

Τελικό σκορ 3-0 για το Βέλγιο.

cyprus-ethniki-andrwn-kyprou

Η Εθνική Κύπρου αγωνίστηκε με τους: Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσα Τζούνιορ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Βίνσεντ Λαμπάν (70′ Κωστάκης Αρτυματάς), Χάρης Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος (78′ Γιώργος Μερκής), Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Πιέρος Σωτηρίου (69′ Νέστωρας Μυτίδης).

Cyprus-Belgium (3)

Ethniki-Panagi (6)

cyprus-fans

Cyprus-Belgium (1)