Home TOP NEWS Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την πρόοδο κόουτς

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την πρόοδο κόουτς

«Είναι σημαντικό που στηρίζετε την ομάδα. Η Ομόνοια ήταν ένα επιτυχημένο κλαμπ, τώρα με τόσους νέους παίκτες, θέλουμε να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο. Όλοι εδώ θα δώσουμε το 100%, θα κάνουμε τα πάντα.


Θα είμαστε καλύτεροι γιατί έτσι είναι η φιλοσοφία μας. Ελπίζω απόψε να είναι η αρχή της νέας Ομόνοιας με νέα διοίκηση. Έχουμε 14 νέους παίκτες και αυτά τα παιδιά σας θέλουν δίπλα τους».

Σύντομος αλλά περιεκτικός χθες το βράδυ ο Τζον Κάρβερ. Ουσιαστικά αυτό που είπε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι πως ο προγραμματισμός τελείωσε 31 Αυγούστου, οι παίκτες που ήρθαν είναι αρκετοί και για να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε στο γήπεδο χρειάζονται χρόνο. Λογικό και κατανοητό λέμε εμείς, αρκεί όμως να βλέπουμε πρόοδο, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τη Δόξα. Γιατί η απουσία της ήταν που απογοήτευσε τον κόσμο.

Ας είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε όλοι πως μέχρι τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε αρχίσει να γίνεται ομάδα, να δείχνει σημάδια πως βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι. Στις πρώτες δυο αγωνιστικές δεν το έκανε και επιβάλλεται την τρίτη, σε 48 ώρες δηλαδή να το πετύχει. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, αρκεί να βλέπουμε κάθε εβδομάδα πρόοδο και όχι στασιμότητα. Γιατί από το 3 στο 10 δεν πας από τη μια μέρα στην άλλη πατώντας ένα κουμπί, αλλά κτίζοντας σταδιακά, προσθέτοντας κάθε εβδομάδα και ένα μαξιλαράκι.