Home TOP NEWS Φλορέσκου: «Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε καλύτερα»

Φλορέσκου: «Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε καλύτερα»

 


Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τη τιμητική του Νούνο Ασσίς, έγινε άθελα του και για τους λάθος λόγους, το πρόσωπο του αγώνα. Ο Τζέο Φλόρες ξέρει πως δεν απέδωσε ως τώρα στα απαιτούμενα επίπεδα και μέσω δηλώσεων του στη σελίδα μας χθες, έστειλε το μήνυμα πως θα δουλέψει σκληρά για να προσφέρει αυτά που περιμένει ο κόσμος και ο ίδιος από τον εαυτό του. Πιο κάτω η συνομιλία μας με τον αμυντικό μέσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Πριν τη διακοπή, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε προβλήματα μεσοαμυντικά. Θεωρούμε πως με την εμπειρία σου, μπορείς να βοηθήσεις την εικόνα, αν πρώτα βελτιωθείς ο ίδιος ατομικά. Θα δούμε ένα καλύτερο Τζέο Φλόρες από το Σάββατο;
«Σίγουρα, σίγουρα. Ξέρω πως τα τελευταία παιχνίδια δεν απέδωσα αυτά που περιμένει ο κόσμος και όπως θα ήθελα και θα περίμενα ο ίδιος. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα το ίδιο καλά, όμως προπονούμαι σκληρά και επαγγελματικά, γιατί σέβομαι τη δουλειά μου, σέβομαι τον τεράστιο σύλλογο που με εκπροσωπεί και θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο έκανα και μέχρι τώρα, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, να προσπαθείς, αλλά να μην σου βγαίνουν αυτά που θέλεις. Είναι μόνο η αρχή της χρονιάς και νομίζω πρέπει να κρινόμαστε είτε ατομικά είτε σαν σύνολο γενικώς σε βάθος χρόνου. Θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στα επόμενα παιχνίδια».

Περιμένεις δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει καλύτερα από ότι στις πρώτες αγωνιστικές και την Ευρώπη;
«Ναι και το πιστεύω και το αναμένω. Είμαστε καινούρια ομάδα, έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες. Πιστεύω πολύ στο νέο πρότζεκτ, αλλά κυρίως στην ποιότητα των συμπαικτών μου. Ο ανταγωνισμός νομίζω είναι πιο μεγάλος και θα μας κάνει καλό. Νομίζω όλοι στην ομάδα πιστεύουμε πως θα παίξουμε καλύτερα».

Γιατί κατά την άποψη σου η ομάδα δεν απέδωσε μέχρι στιγμής;
«Κάποιες φορές δεν υπάρχει απλά ένας λόγος. Το λέω γιατί στην προπόνηση όλοι δουλεύουν πολύ σωστά, όλοι δείχνουν σε καλή κατάσταση, αλλά στο γήπεδο κάτι δεν κάνει κλικ και δεν μπορώ να πω πως φταίει κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, έχουμε ποιότητα, απλά πρέπει να παίξουμε σαν σύνολο και να αρχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο».

Θεωρείς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;
«Νομίζω είναι πολύ μακριά το να μιλάμε για πρωτάθλημα. Στη φάση που είμαστε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, να κτίσουμε δυναμική. Αν το πετύχουμε, φυσικά μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και να το κερδίσουμε. Προέχει να γίνουμε επιθετικοί, απαιτητικοί και να γίνουμε ομάδα που να μην δέχεται να χάσει. Στο μέλλον, σίγουρα μπορούμε να βάλουμε τον τύχη ψηλά».

Θες να στείλεις κάποιο μήνυμα στο κόσμο σαν Τζέο Φλόρες;
«Όπως είπα και πριν παίζουμε για ένα τεράστιο σύλλογο και το πιο σημαντικό κομμάτι του είναι ο κόσμος. Όσο τον έχουμε δίπλα μας, αυξάνονται οι πιθανότητες να βελτιωθούμε. Νιώθουμε την υποχρέωση που έχουμε απέναντι του και ξέρουμε πως πρέπει να δουλεύουμε και για αυτόν και για μας. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να δείξουμε πρώτα από όλα σεβασμό στον κόσμο μας».